22 Yaşındaki Esra Çiftçi 13 yaşında apandisit şüphesi ile ameliyata alınmış daha sonra ağrılarının geçmeyip daha da şiddetlenmesi üzerine tekrar hastaneye gitmiş muayenede kadın hastalığı teşhisi konulmuştu.

Esra Çiftçi 13 yaşından beri çok sayıda ameliyat geçirmiş ama hiçbir sonuç alamamıştı.

Esra Çiftçi son bir umutla Kanal Fırat Televizyonu ve www.elazigsonhaber.com internet haber sitesi mikrofonlarından hayırseverlere destek çağrısında bulunmuştu.

ÇİFTÇİ: “3 GÜN ÖNCE GİTTİĞİMİZDE HER ŞEYİN BOŞA GİTTİĞİNİ SÖYLEDİLER…”

Esra Çiftçi, “2011 yılından bu yana sağlık problemi yapıyorum hiçbir zaman düzelmedim. 2011 yılında apandisten ameliyat oldum. Ve yanıt alamadım. 2011’den bu yana kadar ameliyat oldum. Belki 10, belki  12 defa ameliyat geçirdim. Son ameliyatımda çareyi bulacağız dediler. Ve bir garanti verdiler 10 Temmuz’da ameliyat oldum ve sol tüpümü kaybettim. Çok zor bir ameliyat geçirdim. Ve 2 ay sonra her şey daha kötüye gitti. Pandemi olduğundan dolayı ilaç kullandım. 3 gün önce gittiğimizde her şeyin boşa gittiğini, ve tekrar 3 aşamalı ameliyat olacağımı söylediler. Ve başka doktora gittim. Kesin çözüm olarak rahim nakli yapılacağını söyledi. Ve doğuştan gelen bir hastalık ve buradan Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza sesleniyorum” ifadelerini kullanarak destek istemişti.

Kanal Fırat Televizyonu ve www.elazigsonhaber.com internet haber sitesinin gündeme getirdiği yardım çağrısına Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu ve Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar kayıtsız kalmadı ve çiftçiye yardım eli uzattı.

Kovancılar Kaymakamlığında Esra Çiftçi’nin babası Bülent Çiftçi ile görüşen Kaymakam Karaoğlu ve Başkan Akpınar; Esra Çiftçi’nin tedavi masraflarının tümünün karşılanacağını belirterek, en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundular.

KARAOĞLU: TEDAVİSİ İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE TEDAVİ MASRAFLARINI ÜSTLENİYORUZ

Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genç kardeşimiz Esra Çiftçi’nin Ankara’ da yapılacak olan tedavisi için Belediye Başkanımız ile birlikte tedavi masraflarını üstleniyoruz. Genç kızımızın sağlığına kavuşması için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. İnşallah en kısa sürede tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

AKPINAR: ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ise, “Sayın Kaymakamımızın makamında genç kızımız Esra Çiftçi’nin babası ile bir araya geldik. Genç kızımızın sağlığına kavuşması için Ankara’ da yapılacak olan tedavi sürecinde, Sayın Kaymakamımız ile birlikte tedavi masraflarını üstleniyoruz. Kaymakamlığımız ve belediyemiz olarak, genç kızımızın sağlığına kavuşması için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Genç kızımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

ÇİFTÇİ: KIZIM SAĞLIĞINA KAVUŞACAĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Esra Çiftçi’nin babası Bülent Çiftçi, “Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kızımın, yapılacak olan tedavi sonrasında, sağlığına kavuşacağı için çok mutluyum. Allah devletimize zeval vermesin” açıklamalarını kaydetti.

VİDEO: