Genç Memur-Sen tarafından “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Genç Memur Sen, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kitap dağıttı.

Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bahattin Erdoğan, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

ERDOĞAN: İNŞALLAH AMACINA ULAŞACAK

Erdoğan, “Her yıl geleneksel hale gelen bu projeye bu okulumuzda başlanılması büyük bir sevinç kaynağı. Ben özellikle bu projeye imza atan emeği geçen katkı sağlayan tüm kuruluşlara, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah amacına ulaşacak. Güzel bir çalışma ile karşılığını vereceğiz” diye kaydetti.

Proje ile ilgili bilgiler aktaran Genç Memur-Sen İl Başkanı Abdulsamet Gündem, 30 okulda projenin uygulanacağını kaydetti.

GÜNDEM: BU PROJE BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gündem, “Genç Memur-Sen’imizin mihenk taşı olan “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi bu sene Elazığ’ımızda beşincisi düzenlenecek. Yaklaşık olarak 30 okulumuzda 900 öğrencimiz ve 100 öğretmenimiz ile birlikte bu projemizi gerçekleştireceğiz. İlim, irfan, hikmet yolunda şuurlu bir gençliğin oluşması için başlatmış olduğumuz bu proje bizler için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin İlim, irfan anlamında kültürel, entelektüel bir şekilde gelişmenize katkı sağlamaktan dolayı biz mutluyuz ve gururluyuz” dedi.

“Çevremiz Geleceğimizdir” Konulu Açılış Programı Düzenlendi “Çevremiz Geleceğimizdir” Konulu Açılış Programı Düzenlendi

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, amaçlarının kitap okumayı yaygınlaştırmak olduğunu ifade ederek, projenin finalinin yarışmayla yapılacağını söyledi.