Genç MÜSİAD Elazığ Şubesi’nde Devir Teslim Töreni

Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı’na Furkan Göçer getirildi.

Genç MÜSİAD Elazığ Şubesi’nde Devir Teslim Töreni

Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Demir, görevini yeni başkan Furkan Göçer’e devretti.

DEMİR: KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM

Genç MÜSİAD Elazığ Şubesi Eski Başkanı Ahmet Demir, “MÜSİAD’da devir teslim ve bayrak değişimleri bir bayram havasında geçer genelde. Çünkü önceki dönem başkan genelde ekibiyle beraber bir serüveni zirveye taşıyıp; daha sonrasında gelecekteki nesiller için bayrağı devreder. Onlar daha da ileri taşırlar. Bu sebepten dolayı bugün bizim için çok anlamlı ve çok mutlu olduğumuz bir gün. Çünkü değerli arkadaşımız inşallah bu serüveni çok çok daha iyi yerlere getireceğine inanıyoruz. Bu zaman zarfında değerli üyelerimiz ve değerli arkadaşlarımızla çok güzel programlarımız oldu. Çok iyi dostluklar kazandık. Çok iyi faaliyetler elde ettik. İnanıyoruz ki bu devir teslimden sonra daha daha iyi yerlere gelineceğine, daha daha büyük Elazığ’ımıza hizmetler ile insanların ulaşacağına, katkı sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

GÖÇER: HEP BİRLİKTE DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Furkan Göçer, “Bugün 6 yıldır hizmet ettiğim bu derneğe, evimiz gibi gördüğümüz bu derneğimize başkanlık nasip oldu. İnşallah hayırlı, güzel işler yapmayı Allah nasip eder. Hep birlikte yeni yönetimimizle Ahmet Başkanımıza bugüne kadar olan destekleri, çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. İnşallah burada genç girişimci arkadaşlarla aile şirketini devam ettiren üyelerimize ve üniversitedeki girişimci olmaya aday arkadaşlarımızla güzel işler yapmaya çalışacağız, güzel projelerimiz var. İnşallah ortaklık kültürünü geliştirip hep birlikte daha iyi bir Türkiye için çalışacağız. Teşekkür ediyorum katılımınız için” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2020, 22:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137