Yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz’dan bu yana Erzurum’da devam eden ve çalışmalarını 2 Ağustos tarihinde tamamlayacak olan Tetiş Yapı Elazığspor’da, hazırlık kampının yıldızı Kadir Taşoğlu ve Moussa Bagayoko oldu.

Elazığspor’un geçtiğimiz sezon tecrübe kazanması amacıyla Elaziz Belediyespor takımına kiraladığı Kadir Taşoğlu, izleyenleri adeta kendisine hayran bıraktırırken, birçok kulübün kadrosuna katmak istediği genç futbolcu Orhan Kaynak’ın vazgeçemediği isimlerin başında geliyor.

Orhan Kaynak’ın orta alanda ön libero pozisyonunda görev verdiği Kadir Taşoğlu, oynanan hazırlık maçlarında kendisine verilen görevi layığıyla yerine getirerek beklentileri boşa çıkarmadı.

Kadir’den özgüyle bahseden Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Kimi alırsak alalım, Kadir bu takımda kalacak” diyerek, genç futbolcuya olan güvenini açık bir dille ifade etti.

Öte yandan Elazığspor’un bir diğer yıldız adayı ise Moussa Bagayoko oldu.

Bordo-Beyazlı ekibimizin geçtiğimiz sezon Mali’den getirttiği ve tecrübe kazanması için U-21 takımında oynattığı Bagayoko, ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni topladı.

Kamptaki bir çok scout ekibinin dikkatini çeken ve hazırlık maçlarında dikkatle takip edilen Moussa Bagayoko için herkesin ortak görüşü ise Elazığspor’un bu futbolcudan ilerleyen yıllarda büyük paralar kazanacağı yönünde.