Gençler İçin Avrupa Fırsatları Eğitiminin Sertifika Töreni Yapıldı

Munzur Üniversitesi psikoloji bölümü öğrencileri, İpek Yolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenen "Gençler İçin Avrupa Fırsatları Eğitimi"ne katıldı.

Gençler İçin Avrupa Fırsatları Eğitiminin Sertifika Töreni Yapıldı

Munzur Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencileri İpek Yolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenen "Gençler için Avrupa Fırsatları Eğitimi"ne katıldı.

Munzur Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Yılmaz Kaplan öncülüğünde gerçekleşen ve 2 gün süren eğitime 38 psikoloji öğrencisi katıldı.

Eğitim, düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.

Sertifika törenine Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ve Munzur Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Yılmaz Kaplan da katılım sağladı.

Eğitim hakkında bilgi veren Munzur Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Yılmaz Kaplan, İpek Yolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Çalışmaları Merkezi’nin büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

KAPLAN: BİZLER İÇİN GERÇEKTEN BÜYÜK BİR AVANTAJ

Kaplan, “Avrupa birliği fırsatları başta olmak üzere motivasyon ve sivil yazma birlikte çalışma ile ilgili yaklaşık iki gündür dolu dolu bir programa dahil oldular. Bu kapsamda ipek yolunun en önemli amaçlarından bir tanesi gönül köprüsü kurmak. Doğu batı sentezini sağlamak. Böyle bir kurumun böyle bir tesisin Elazığ’da olması da bizler için gerçekten büyük bir avantaj” dedi.

Eğitime katılan öğrencilere teşekkür eden İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, Munzur Üniversitesi öğrencilerinin diğer faaliyetlere de katılmasını istedi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137