Gençlik 23; 30 Yaşında

Elazığspor’un ilk taraftar grubu Gençlik 23 taraftarlar derneği kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Başkan Serkan Çayır, “Elazığspor’u hiç yalnız bırakmadık; bundan sonraki da yalnız bırakmayacağız” dedi.

Gençlik 23; 30 Yaşında

1990 yılında bir grup Elazığspor sevdalısı tarafından kurulan ve bordo beyazlı takımımızın ilk taraftar grubu olan Gençlik 23; 30. Yılını kutluyor.

30. Yıl dönümü ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Gençlik 23 Taraftarlar Derneği Başkanı Serkan Çayır, ilimizin en büyük marka değeri olan Elazığspor’u yaz kış demeden iç sahada veya deplasmanda yalnız bırakmadıklarını bundan sonrada bırakmayacaklarını belirterek, “Elazığsporumuzla ve bizlerle tribünde omuz omuza veren kardeşlerimizle birlikte nice yıllara…” dedi.

Başkan Çayır’ın açıklaması şöyle:

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği olarak iyisiyle kötüsüyle tribünlerde 30.Yılımıza ulaştık. Bazen üzüldük, bazen sevindik. Yaz kış demeden içeride, dışarıda, takımımızı hiç bir zaman yalnız bırakmadık, bırakmamaya da devam edeceğiz. Elazığsporumuz ile taraftarımız bir bütündür. Ortak paydamız hiç kuşkusuz kentimizin en büyük markası olan Elazığspor’dur. Her yıl daha da büyüyerek,

Her yıl daha da güçlenerek,

Her yıl arma için daha fazla mücadele ederek...

Elazığsporumuzla ve bizlerle tribünde omuz omuza veren kardeşlerimizle birlikte nice yıllara…”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137