Gençlik 23 taraftarlar derneği başkanı Serkan Çayır, yazılı bir açıklama yaparak, artık taraftarın sabrının kalmadığını belirtti ve transfer tahtasının açılması için şehrin önde gelenlerini göreve davet etti.

ÇAYIR: ELAZIĞSPOR BİZİM CANIMIZ

Elazığspor'un transfer tahtasının açılması konusunda önümüzdeki günlerde ilin valisi, belediye başkanı ve siyasileriyle biraraya gelerek çözüm yolu arayacaklarına dikkat çeken Çayır açıklamasında şunları söyledi; "Her sezon olduğu gibi bu sezonda Elazığspor'daki sessizlik devam ediyor. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala grubumuzdaki diğer takımlar transferini bitirip 1.Etap Kampını tamamlarken biz halen daha Ne olacak? Nasıl olacak? Hesapları yapmaya devam ediyoruz. Özellikle son 2 haftadır belediye başkanının yönetim oluşturacağı yönünde söylemler vardı. Bizlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüşerek böyle bir şeyin olup olmadığını sorduk. Kendisi de bizlere yönetim oluşturmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirterek “Elazığspor bizim canımız, yönetim kim olursa olsun diğer yönetime verdiğimiz desteklerin aynısını devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇAYIR: HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN

Çayır, bazı girişimlerde bulunacaklarını da belirterek, “Bizler Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği olarak bu hafta içerisinde sürecin uzamaması adına ilimiz Valisi Sayın Erkaya Yırık ve ilimiz milletvekilleri ile bir araya gelerek transfer tahtasının açılması adına bir toplantı gerçekleştirip, siyasisinden, iş adamlarına herkesi harekete geçirerek Elazığ'ın en büyük marka değeri ve reklamı olan Elazığspor'u tekrar eski günlerine geri getirmek için mücadelemize devam edeceğiz.  Siyasiler ve iş adamlarımız eğer üzerlerine düşen görevi yerine getirirse eğer Elazığsporumuzun eski günlerine dönmesi çok kolay olur. Buradan ilin mülki amirlerine ve STK’lara da sesleniyoruz, taraftarın sabrı kalmadı, Elazığspor’a sahip çıkılması güçlü bir yönetim oluşturulması için, transfer tahtasının açılması için sokaklara dökülüp protesto mu edelim bunu mu istiyorsunuz. Önümüzde bir genel kurul var. Herkes üzerine düşen görevi yapsın, yoksa taraftarlar olarak biz gerekeni yapacağız. Sosyal medyada yazıp çizmeyle olmuyor bu işler. Eğer bir yönetim varsa gelin memleketin şerefine sahip çıkın, aksi takdirde mevcut yönetime sahip çıkalım. Talip değilseniz gelin bu mevcut yönetime sahip çıkın, destek olun, Şehrin dinamiklerini harekete geçmeye davet ediyoruz. En kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtularak hedefimiz olan şampiyonluklara, üst liglere çıkmayı görmek temennisi ile herkese saygılarımızı sunuyoruz” dedi.