Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençleri Kırklar Mahallesi konteyner kentte ziyaret ettiler.

Depremin meydana geldiği ilk günlerden itibaren gerçekleştirdiği psikososyal çalışmalarla depremin izlerini silmeye çalışan Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler konteyner kentteki çocuklarla bugün tekrar bir araya gelerek depremzede çocukların yüzlerini güldürmeye devam ettiler.

SİS: ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLUŞTURMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Gençlik Merkezi Müdürü Serkan Sis, “Bugün Kırklar Mahallesi Konteyner kentte, Çeşitli oyunlar ve müzikal eğlencelerle çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşturmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

EREN: ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN YÜREKTEN KUTLUYORUM

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Depremin ilk anından itibaren bütün tesislerimizi depremzedelerimizin hizmetine açıp devletimizin bütün imkanlarıyla cansiperane vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Akabinde “ Bir Tebessüm İçin Geliyoruz “ mottosuyla gerek tesislerimizde gerekse kurduğumuz etkinlik çadırlarımızda çocuklarımızın yüzünü güldürerek depremin bırakmış olduğu psikolojik hasarları silmeye çalışmıştık. Bugünde Kırklar Mahallesi Konteyner Kentte gençlerimizle tekrar bir araya geldik. Bu bağlamda Kırmızı ve Mavi Yeleklilerimizi depremzede çocuklarımızı yalnız bırakmadıkları için yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.