Gençlik Sporda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Abdulsamet Eren’in atanmasıyla birlikte devir teslim töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen programa şube müdürleri ve yurt müdürleriyle kurum çalışanları katıldı.

Gençlik Sporda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devir teslim töreni düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Abdulsamet Eren, bayrağı Suphi Döner’den devraldı.

Gerçekleştirilen programa Şube Müdürleri ve Yurt Müdürleriyle kurum çalışanları katıldı.

DÖNER: TÜM PERSONEL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda ilk olarak söz alan Suphi Döner, 2 yılı aşkın bir süre KYK İl Müdürü olarak hizmet ederken yapılan son düzenlemeyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile KYK İl Müdürlükleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tek çatı altında toplandılar. Ataması yapıldığı için rahatlıkla Sayın Müdürüm diyebilirim, koltuğumuzu Abdulsamet Eren beye devir ettik. Hizmet süremiz boyunca personellerimizle birlikte güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Bundan dolayı da tüm ekip arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapılan Abdulsamet Eren müdürümüze de yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.

EREN: DÖNER’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Suphi Döner’in ardından bir açıklama yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’de sizlerle birlikte aynı kurumda çalışıyorduk ve bir görev değişikliği oldu. Milli Eğitim Kurumunda mesleğe başlamamızın ardından KYK Malatya Bölge Müdürlüğünde bir çalışma geçmişimiz oldu, bundan dolayı yurtlara yabancı bir isim değilim. Ardından Doğanyol İlçe Müdürlüğü akabinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve şimdi de İl Müdürü olarak şehrimize nasip olursa hizmet edeceğiz, birlikte bir yol yürüyeceğiz. Görev yaptığı süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı da ayrıca Suphi Döner Müdürümüze sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum”

EREN’DEN DÖNER’E ŞİLT

Konuşmaların ardından hizmetlerinden dolayı Eski İl Müdürü Suphi Döner’e yeni il Müdürü Abdulsamet Eren tarafından bir şilt takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
VEFA
VEFA - 5 yıl Önce

Müdür olarak görev yaptığı kurumda Müdür yrd,şübe müdürü tarafından görevden alındırılarak yerine göreve gelenler aynı şekilde gitmişlerdir.Bu böylemi oldu bilemiyoruz Subhi Döner liyakatından dolayı bu göreve gelmedi Sadakatından ötürü geldi Gelende farklı değil Ak parti niye oy kaybediyor sebebi Bu işte Saglık MüdürlüğüKamu kuruluşlarına yapılan atamalar Hastaneye yapılan atamalar.Allah Devletimizi korusunnn

SIRADAKİ HABER

banner137