15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikler kan bağışı ile start aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya’nın da katılımlarıyla gerçekleşen programda, Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri ve gençlik liderleri Kızılay’ın gezici kan bağışı otobüsünde kan bağışında bulundular.

EREN: BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Kan bağışı etkinliği kapsamında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren,’’ Bugün Elazığ Gençlik Merkezinde bir sosyal sorumluluk projesini yerine getiriyoruz. Bugünde gençlik haftası nedeniyle kurumumuz kan bağışı kampanyası düzenledi. Kurum personelleri gönüllülerimiz ve paydaşlarımızın katılımıyla kan bağışımız devam ediyor. Türk Kızılay’ı ve Elazığ Kızılay Derneğimizin otobüsü ve tüm ekipman ve arkadaşları burada. Ben kan bağışında bulunan tüm personelimize ve paydaşlarımız çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KIZILKAYA: BÖYLE BİR KAMPANYA DÜZENLEDİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya,’’ 15-21 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezimiz ve gençlik merkezimizin gönüllüleri tarafından bugün bir kan bağış kampanyası düzenlendi. Ben bu çalışmaya özellikle destek olan gençlik merkezi müdürümüze gönüllülerimize böyle bir kampanya düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SİS: BU ETKİNLİKLERİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gençlik Merkezi Müdürü Serkan Sis ise, “Zaten özellikle Gençlik Merkezi olarak birçok projemiz oluyor. Bu projelerde kendilerini de yanımızda görmekten mutlu oluyoruz. İnşallah bu etkinlikleri ileriki dönemlerde yoğun bir şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.