Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında amatör sporcuların yetiştirildiği Kulüp, profesyonel liglere takım çıkaran ve sporcu yetiştiren Gençlik ve Spor Kulübü, Bocce branşında oluşturduğu takımla 2. Lig mücadelesini sürdürürken, Antalya da düzenlenen Bocce Lig müsabakalarında 40 takım arasında verdiği mücadele ile 1. Lig’e yükseldi.

Geçtiğimiz günler de kamuoyuyla paylaştığımız haber de Antalya iline giden Gençlik ve Spor Kulübü Bocce takımı, Milli Takım seçmeleri ve 2. Lig maçları için şehrimizi temsilen katıldığı müsabakalar da 40 takım arasından 2. olarak ligi tamamlayan takım, 1. Lige yükseldi.

GSİM: TAKIMIMIZ İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE ÇIKIYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Gençlik ve Spor Kulübümüzün destekleri ile oluşturduğumuz ve tamamı kendi alt yapımız ve transfer oluşturmadan gerek Lig de gerekse Milli Takımlar düzeyinde sporcu yetiştirmeye mücadele etmeye devam ediyoruz. Profesyonel Lig’de mücadele edecek duruma gelen Bocce takımımız, 40 takım arasında 2. Olarak 1. Lig’e yükseldi. Takım sporcularımızdan ne kadar ümitli olduğumuzu ve güvendiğimizi belirtmiştik, sporcularımız da bizleri mahcup etmeyerek artık Şehrimizin adı Bocce 1. Lig’de duyulacak. Hem kulüp hem de takım olarak ciddi emekler verdik ve nihayetinde takımımız istediğimiz seviyeye çıkıyor. Tabi yine Bocce takımımız dan Ahmet Karakaş Fransa’da Dünya Şampiyonasın da şuan ve müsabakalar başladı, bizler de takip ediyoruz inşallah Ahmet’ten de beklediğimiz sonucu alacağız. Sporcularımız, transfer yapmadan kendi alt yapımızın sporcuları dolayısıyla bizler için gurur verici bir durum, yerel de ve ulusal da başta Ülkemiz olmak üzere Şehrimizi temsil ediyorlar. İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteğin fazlasını yapmaya çalışıyoruz, inşallah ta böyle sürdüreceğiz ve daha fazla sporcumuzun Milli Takım da, Lig’ler de göreceğiz. Aziz Şehrimizi Antalya’da temsil ederek 1. Lige çıkan Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımımıza yürekten başarılar diliyor,  Kulüp yöneticilerimize antrenörlerimize ve kurum personellerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.