Geneksel Olan İftar Yemeği Bu Ramazanda da Gerçekleşti

Sivriceliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı düzenlendi.

Geneksel Olan İftar Yemeği Bu Ramazanda da Gerçekleşti

Sivriceliler Derneği tarafından Sivrice Öğretmenevi’nde iftar programı düzenlendi.

Programa, Sivrice Kaymakamı Mustafa Temiz, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, İlçe yetkilileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Sivriceliler Derneği Başkanı Hadi Önal yaptığı konuşmada,”Sivriceliler derneğinin geleneksel hale getirdiği bu gün burada 4. düzenlediğimiz iftar programın hoş geldiniz. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın pekiştiği dostluk kardeşlik sevgi ve saygı duygularının güçlendiği bir ramazanın daha idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sivriceliler derneği olarak bu mübarek günün feyzini sizler ile paylaşmaktan sizler ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Tuttuğumuz ve tutacağımız oruçların diğer ibadetlerimizin cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Değerli hemşeriler sivriceliler derneği sivriceyi kalkındırmak , daha huzurlu daha mutlu hayat sürmesini sağlamaya yönelik projeler kurmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Elazığ’ da hak ettiği bulmuştur. Dernek olarak tek amacımız bu güzel ilçemize hizmettir. Bu güne kadar bu çizgimizden hiçbir zaman sapmadık. Sivrice halkının hakkını hukukunu temsil etmesi gereken her yerde temsil ettik. Kuran ve oruç ayının milletimize kültür coğrafyamıza İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Davetimize icabet eden siz değerli üyelerimizi misafirlerimizi hürmet ve muhabbet ile selamlıyorum” dedi.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak“Sivriceliler derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programında birlikteyiz. Öncelik ile herkesin ramazanını hayırlı ediyorum. Gerçekten ülkemiz güzel günler geçiriyor ama orta doğuyu görüyoruz. Bizler huzurlu şekilde iftarlarımız ibadetlerimizi yaparken orta doğuda ki kanayan yarayı hep birlikte görüyoruz. Rabbim orda zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizden yardımını esirgemesin onlara zulüm edenleri perişan etsin. Her geçen yıl daha gelişen güzelleşen ilçemiz böyle güzel hemşerilerin gelmesi ile daha güzel noktalara taşıyacağız. Bu yıl 4. yaptığımız sivriceliler derneği ile birlikte güzel bir akşam olacak. Burada önemli olan gücümüzü göstermek merkez Hükümet’ten  almış olduğumuz imkanlar ile ilçemize güzel katkılar sunduk” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137