Genel Başkan Yardımcısı Aydemir Partilileriyle Buluştu

Elazığ’a gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partisinin hızlı bir şekilde teşkilatlandığını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Aydemir Partilileriyle Buluştu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, Elazığ’a geldi.

AYDEMİR: VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ

Partisinin il teşkilatında partilileriyle bir araya gelen Aydemir, “Esnafa gitmek, onları dinelemek, sivil toplum kuruluşlarını, esnaf ve ticaret odalarına gitmek, onları dinlemek, onlara kendimizi anlatma, vatandaşla bir araya gelmek, vatandaşı dinlemek, kendimizi onlara anlatma… karşılıklı olarak onlarla bilgi alışverişi, bir görüş alışverişi yapmak ve partimizi tanıtmak… partimiz kurulalı daha 2 yıl olmadı. 20-21 ay oldu. 9 Mart 2020’de kuruldu partimiz. Ama çok kısa sürede teşkilatlanmayı sağlayarak 29 Aralık 2020’de de seçimlere gitme niteliğini aldık. Dolayısıyla seçimlere girme niteliğini kısa sürede almış biz tahmin ediyorum Türkiye’deki siyasi partiler tarihinde ilk parti olabiliriz bu şekilde. Daha önce bir parti teşkilatını almadan kendisi sıfırdan kurulup bütün teşkilatlarını kendisi kurup daha sonra da seçime girme yeterliliği almış bir partiyiz biz” ifadelerini kullandı.

AYDEMİR: GİDEBİLDİĞİMİZ HER YERE GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Birol Aydemir, “Teşkilatlanmalarımız bitmedi. Henüz kongrelerimiz bitmedi. Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor bir taraftan kongreler devam ediyor. Pazar günü burada Palu kongresi yapılacak. Biz bu vesile ile hem kongreler vasıtasıyla hem teşkilatları ziyaret etme vasıtasıyla kendimizi halka vatandaşlara anlatma fırsatı buluyoruz. Biz şu ana kadar 650 civarında ilçede teşkilatlanmamızı yaptık. 81 il bitti. 973 ilçe var Türkiye’de. Yaklaşık 320 civarında bir ilçede daha teşkilatlanmamız gerekecek. Böyle dolaşıyoruz. Türkiye’nin her yerini dolaşıyoruz. Sayın genel başkanımız Ali Bey başta olmak üzere genel başkan yardımcıları her ili, ilçeyi hatta köylere bile gidiyoruz. Yeri geliyor köylere bile gidiyoruz. Bütün pazar  yerlerine gidiyoruz. Bütün esnafa gidiyoruz. Gidebildiğimiz her yere gitmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 2 yıl Önce

DEVA Elazığ da bayağı ilgi görüyor. İnsanlar Ali Babacan'ın ekonomiyi düzelteceğine inanıyorlar. Eğer böyle giderlerse Elazığ dan 1 Vekil çıkarabilirler.

Özer
Özer @Murat - 2 yıl Önce

Deva, Gelecek Partisi, Saadet, Yeniden Refah, Doğru Parti , BTP ittifakı olursa bu ittifak 1 vekil çıkarır.

Gel Vatandaş Patdiz var soğan var Benzin Kuyruğu var
Gel Vatandaş Patdiz var soğan var Benzin Kuyruğu var @Murat - 2 yıl Önce

Vatandaş AK Partinin en fazla oy aldığı dönem Davutoğlu ve Babacan dönemi En yüksek oyu Davutoğlunun Başabakanlığında girdiği 1 Kasım 2015 seçimleridir. Ak Partinin en başarılı olduğu dönem Ali Babacanın Ekonominin patronu olduğu dönemdir. Birde Ömer Dinçer vardı bunlar ayrıldıktan sonra AK Parti düşüşe geçti

Vatandaş
Vatandaş @Murat - 2 yıl Önce

Babacan'da Davutoğlu'da Erdoğan'ın arkasına geçerek yükselmiştir; madem böyle iddialılar sorunları düzeltmeye neden kendilerine mevki verildiği vakit bir şey yapamadılar, gerçekçi olalım? 2 side oyları bölmek için çeşitli kuruluşlar tarafından görevlendirildi, doğruya doğru demek bu kadar mı zor?

Basri
Basri - 2 yıl Önce

Elazığ da MHP yi geçemez ama Türkiye genelinde MHP den daha fazla oy alır.

Kadri Erişen
Kadri Erişen - 2 yıl Önce

DEVA vatandaşın derdine deva olur. Ali Babacan ekonomik krize çare olur.

pirzolacı
pirzolacı @Kadri Erişen - 2 yıl Önce

Allah aşkına adamı güldürmeyin.

Hayalcı feyzo
Hayalcı feyzo - 2 yıl Önce

bence zillet ittifakı seçimleri kazanırsa elazığın refah seviyesi kat be kat yükselecek.

Abuzittin Bin Şakşak
Abuzittin Bin Şakşak @Hayalcı feyzo - 2 yıl Önce

Sen Zelil hale düştüğünü görmüyormusun

Dangozlara
Dangozlara - 2 yıl Önce

Daha dün parti genel merkez kurucular kurulu üyesi Fetoculuktan ve Amerikan gölge CIA Rand Corporation a ,Türkiye aleyhine raporlar gönderdiği için geceyarısı içeri alındı.Hala bunları parti gibi görenler varsa,akılsız ve beyinsizlerdir.


SIRADAKİ HABER

banner137