Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz geçtiğimiz bir hafta içinde Elazığ için gerçekleştirilen çalışmaların genel değerlendirmesini yaparak bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın, görevden alınacağı sosyal medyada bazı kişiler tarafından iddia ediliyordu.

Yapılan iddialarda Ak Parti Genel Merkezi’nin Mücahit Yanılmaz’ın istifasını istediği ve Başkan Yanılmaz’ın görevden alınacağını belirtiliyordu.

GENEL MERKEZDEN İSTİFA TALEBİ VAR MI?

Gerçekleştirilen basın toplantısında soruları cevaplandıran Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a, Hakimiyet Gazetesi Hukuk Danışmanı ve Köşe Yazarı Cengiz Gülaç tarafından, “Sürekli Elazığ’da rezil olmaktan ve iftira atmaktan utanmayan insanlar, olağan geleneksel Mücahit Yanılmaz görevden alınacak şenliklerini düzenlediler. Ulusal basında genel merkezinin, AK Parti’nin çok konuştuğu bazı illerde değişiklikler vardı. Bu Türkiye’de yeni ama biz bunu 3 buçuk yıldır konuşuyoruz Elazığ’da. Sürekli yine yeniden çok orijinal bir şey ortaya atarmış gibi ara ara sizin 6 ayda bir görevden alınacağınız konuşuluyor. Bu konuda sizin düşüncelerinizi merak ettim. Size genel merkezden istifaya yönelik böyle bir talep var mı? diye soru yöneltildi.

“GERÇEK OLAN DA ŞUAN BURADA OLDUĞUMDUR" 

Başkan Yanılmaz ise bu soruyu şöyle yanıtladı: “Ben şuanda buradayım elhamdülillah ama 1 dakika sonra burada olup olamayacağımın garantisi yok. Ölüm her an gelebilir. Bir nefes alıp, bir nefesi verebileceğimin garantisi elimde değil. Bu Allah’ın bir lütfudur. Elbette Mücahit Yanılmaz ölecek ölecek diyen oluyorsa doğrudur bir gün öleceğiz. Ama Hangimizin önce öleceğini bilemem. Ben Elazığ’a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bununla ilgili de hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz dedikodularla, iftiralarla, yalan dolan ile değil gerçeklerle uğraşıyoruz. Gerçek olan da şu anda Mücahit Yanılmaz’ın burada olduğudur.”

VİDEO

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!