Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Elazığ’a geldi.

Genel Müdür Erkan, Harput’ta gerçekleştirilen programda, oda başkanlarının sıkıntılarını dinledi.

ERDEM: GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BU ELAZIĞ’DAKİ İKİNCİ TOPLANTISI

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Türkiye’nin her tarafını geziyorlar. Zaten arkadaşlarımız genel müdürümüzün başarılarını, çalışmalarını sosyal medyadan takip ediyorlar. Genel Müdürlüğümüzün bu Elazığ’daki ikinci toplantısı. Bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Saygılar sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ERKEN: BU ÇALIŞMANIN ÜRÜNLERİNİ YAVAŞ YAVAŞ ALMAYA BAŞLADIK

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, “Esnaf Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü olarak esnaf ve sanatkarımızla ilgili birçok çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar; esnaf ve sanatkarımızın sorunları ile ilgili 8 üniversitemizde araştırma yaparak esnaf ve sanatkarımız bugün ne durumda? Yarın nasıl olacak, yurt dışındaki örneklerimiz nasıl, biz esnaf ve sanatkarımıza biraz daha nasıl yardımcı olabiliriz, taş üstüne bir taş daha nasıl koyabiliriz diye bunu üniversitelerimizle, kamu kurumlarımızla ve öncelikle de sizlerle araştırarak biz çalışma ortaya çıkardık. Bu çalışmanın ürünlerini de yavaş yavaş almaya başladık” şeklinde konuştu.

ERKAN: SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜ ALMAK İÇİN BURADAYIZ

Verdikleri kredilerle esnafın sürekli yanında olduklarını belirten Erkan, “Devlet olarak, millet olarak esnaf ve sanatkarımız her zaman yanında olmuştur. 15 Temmuz’unda da her zaman yanında olmuştur, dış ülkelerin manipülasyonu olduğunda da yanında olmuştur. Çünkü esnaf ve sanatkar ekonominin temel taşıdır. Devletimizin temel harcıdır. Bizde kendimiz; Esnaf Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü olarak halka hizmete hakka hizmet düsturunu şiar edilmiş bir çalışma yapıyoruz. 7 gün 24 saat esnaf ve sanatkarımızla, oda başkanlarımızla sizlerin sorunlarını çözmeye, bu konuda elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Eksiklerimiz var mıdır? Vardır. Bugün de burada size eksiklerimizi daha rahat görmek, yaptıklarımızı anlatmak, bu yaptıklarımızla ilgili farklı ne yapabiliriz? Bunlarla ilgili sizin görüşünüzü almak için buradayız” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABER: SITKI TAŞEL