AK Parti İl Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, MKYK Üyesi Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililerin katılımıyla gerçekleşti.

 METİN BULUT “SAYIN BAKANIMIZ ELAZIĞ’I GERİ ÇEVİRMEDİ”

Toplantının Divan Başkanlığını yapan MKYK Üyesi Metin Bulut, AK Parti Genel Başkan Leyla Şahin Usta’nın, Elazığ’da çocuk ve gençlik merkezi yapımına çok büyük emeği geçtiğini ifade ederek “ Özel Bir teşekkürü Gençlik ve Spor Bakanımız ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. 2018 yılı içerisinde belki de Türkiye’de gençlik ve spor bakanlığı bütçesinden en fazla istifade eden illerden bir tanesi Elazığ oldu. Her ne ile gittiysek Sayın Bakanımız Elazığ’ı geri çevirmedi. Ben bundan dolayı Sayın Bakanımıza ve özellik ile bütün ekibine çok teşekkür etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

RAMAZAN GÜRGÖZE “SOSYAL MEDYAYA DİKKAT ÇEKTİ”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 24 Haziran seçimleri ile birlikte girilen yeni sürece değindi ve sosyal medya kullanımına dikkat çekerek “ Gerek fake hesaplar ile ya da besleme troller ile AK Partiye yönelik, AK Parti teşkilatlarına yönelik, AK Partinin hizmetlerine yönelik oluşan fitneliklere ters tepki vermeliyiz onları tersine çevirmeliyiz. AK Parti özellik ile teşkilat mensuplarımıza sosyal medya veya başka alanlarda takip etmeleri gereken ve vermek istedikleri mesajlar varsa verilecek ve takip edilecek mesajlar belirlidir. İl Başkanı olarak başta şahsım olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızın, Başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızı, bakanlarımızı, genel başkan yardımcılarımızı, milletvekillerimizi ve parti genel organlarımız takip ederek onların verdiği mesajlar doğrultusun da bizler hem sosyal medyada ki takiplerimizi beğenilerimizi bu yönde yapmalıyız” şeklinde ifade etti.

 MÜCAHİT YANILMAZ “3 E PRENSİPLERİNİ ASLA GÖZ ARDI ETMEDİK”

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da konuşmasında, yönetimde dikkat ettikleri unsurlara ve göz ardı etmedik dediği 3E’ye değinerek “ Sosyal belediyecilik, hizmet belediyeciliği ve şantiye belediyeciliği bizim olmazsa olmazımız oldu. Bunun ile birlikte belediyeleri yönetirken Elazığ’ın E harfinden doğan 3 E prensiplerini asla göz ardı etmedik. Bunlardan bir tanesi etik, estetik ve ekonomikliktir. Ahlaki değerlerimizden taviz vererek belediye yöneticilerimin olmayacağının inancı içindeyiz. Elbette yaptığımız bütün çalışılmaların estetik ve bütün çalışmaların ekonomik olması gerektiğine inandık. Bütün bu yolda yürürken yol rehberimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olduğu dönem de ortaya koymuş olduğu muazzam belediyecilik örneğidir” diye kaydetti.

 ZÜLFÜ DEMİRBAĞ “EN İYİ NETİCEYİ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

AK Parti’nin 17. Yılına girdiğine ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ekonomiye vurulmak istenen darbenin hükümetin politikalarıyla atlatılacağını söyleyerek “ Yapılan acımasızca girişime inşallah milletçe en ağır cevabı vereceğimize inanıyorum. Zira genel başkanımızın da her fırsatta ifade ettiği üzere yerelde hemşerilerimizi teşkilatlarımızı, genelde milletimizi azami ölçüde dinlemek sürati ile onların doğrultusunda adaylarımızı belirlemek sürati ile hissiyattan uzak dayı yeğen anlayışından uzak tamamen milletimizin talebi doğrultusunda adaylarımızı belirleyerek milletimizin huzuruna çıkmak sürati ile en iyi neticeyi alacağımıza inanıyorum “diye aktardı.

SERMİN BALIK “AK PARTİNİN YENİDEN ŞAHLANIŞ SEÇİMİ OLACAK”

AK teşkilatında yer almaktan dolayı onur duyduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Elazığ Milletvekili Sermin Balık, yerel seçimlere dikkat çekerek “ Önümüzde bir yerel seçim var ve çok önemli bir seçim. Yeni sisteme geçtikten sonra ilk seçim olacak AK Partinin 2002 yılında ki ilk seçimi kadar önemli bir seçim olacak. İşin açıkçası bütün Dünya’nın bu seçime odaklanması genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandığı gibi bu seçim AK Partinin yeniden şahlanış seçimi olacak. 2002 yılında ki seçim kadar önemli olacak. Belediye başkanlarımız ne yapmalıyım diye düşünmemeli. Bizim önümüzde bir rol modelimiz var. Bizi iktidara taşımaya sebep olan AK Partinin kurulma sebeplerinden biri Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyük Şehirde ’ki başarılarıdır” dedi.

BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU “ DÜNYA’YA MEYDAN OKUYACAK GENÇLİK YETİŞECEK”

AK Parti İl Teşkilatının Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ’da yapımı devam eden Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin Ocak veya Şubat ayında hizmete açılacağını söyleyerek “ Elazığ her zaman yiğitler kahramanlar yetiştirmiş bir şehir. Bu vesile ile Fethi Seki’ni de rahmet ile ve minnet ile yad ediyorum. Elazığ’da uluslararası bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. İpek Yolu Gençlik ve Çocuk Çalışma Merkezi. Sadece Elazığ için değil. Bölge için önemli. Bu konuda Elazığ’ı seçtik. Bu çalışmada katkısı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Amacımız Dünya’ya meydan okuyabilecek kadar donanımlı gençliğin yetişmesine bu gençlik merkezi aracılığı ile katkı sağlamak. Hem gençlik merkezimiz ile hem ilimizin sivil toplum örgütleri ile iş birliğine gençliğimizi geleceğimizi kucaklayacak bu merkezin hayırla vesile olmasını temenni ediyorum ”diye kaydetti.

Bakan Kasapoğlu daha sonra ise yerel seçimlere değinerek “ Yoğun seçim süreci bizi bekliyor. Bu konudaki enerjiniz bizi çok heyecanlandırdı. Bunun devamını bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

USTA: ANLATARAK BU SÜRECİ RAHATLIKLA ATLATABİLECEĞİMİZDEN EMİNİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta da konuşmasında, “Önümüzdeki süreç her zaman 17 yıldır AK Parti’nin iktidara geldiği günden beri söylediğimiz zorlu bir süreç. Önümüzdeki dönemde ve süreçte yapacağımız şeyler çok açık ve net ortada. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak, nasıl gönülden gönüle uzanan bir köprü kurduysak, yaptığımız hizmetleri anlatmaktan vazgeçmeden, bizim için çok normal ve olması gereken hizmetleri daha öncesinde Türkiye’ye insanlara sunamayan iktidarlara bizim büyük bir emek ve çaba ile sunduğumuzu anlatarak bu süreci rahatlıkla atlatabileceğimizden eminiz”dedi.

USTA: NE VAAT ETTİYSEK BUNU HARFİYEN YERİNE GETİRDİK

“Bizim karşımızda bir muhalefet yok” diyen Milletvekili Usta, “Biz bir ve beraber olursak, biz bir kardeşimizin yaptığının değerini bilip onu arttırmaya çalışırsak, hatamızı bir diğerimiz tamamlarsa bizim önümüzde kimse duramaz. Bizim karşımızda bir muhalefet yok. Bunun farkındayız hepimiz. Biz eğer iyi çalışılırsak bizden daha iyisini yapmayı vaat eden kimse olmadığı için yine tercihler bizden yana olacaktır. Biz bugüne kadar ne vaat ettiysek bunu harfiyen yerine getirdik” diye kaydetti.

USTA: ÜLKENİN KADERİ AK PARTİNİN KADERİ İLE BİRDİR

Usta, ülkenin kaderinin, AK Parti’nin kaderi olduğunu söyleyerek, “Hiçbirimizin of demeden sahada her anımızı geçirmekle yükümlü olduğumuz bir dönemdeyiz. İşimiz kolay değil bunun farkındayım. İşimiz neden zor? Çıtayı yükselten bizi. Çıtayı AK Parti iktidarlığıyla, Çıtayı AK Partinin getirmiş olduğu gerek yerel yönetimlerde gerekse hükümetimizle yaptığımız başarılı çalışmalarla çıtayı yükselten bizi. Bizden daha yüksek hedef koyacak rakibimiz yok. Ülkenin kaderi AK Partinin kaderi ile birdir. Bu yüzden bizimle bu kadar uğraşıyorlar. Bizim önümüzdeki hedeflerimize engel olabilecek hiçbir güç olmadığını, bizim başarımıza engel olabilecek tek şeyin inanmışlığımızdan ve samimiyetimizden vazgeçmektir. Başka bir şey yoktur ”ifadelerinde bulundu.