Gezmedik, Gidilmedik Okul Kalmayacak

Göreve geldiği ilk günden itibaren Elazığ'da bulunan tüm okulları ziyaret edeceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük ziyaretlerine başladı.

Gezmedik, Gidilmedik Okul Kalmayacak

Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okul ziyaretlerine başlayan Müdür  Gürtük  bu kapsamda plansız ziyaretlerin yanı sıra okulların  düzenledikleri etkinliklere de katılarak öğrenci ve öğretmenler  ile bir araya geliyor.

Milli Eğitim Müdürü Gürtük  İmam Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hazar Anadolu Lisesi ve Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesinde düzenlenen aşure günü etkinliklerine katılarak hem öğrencilere aşure dağıtımı yaptı hem de idareci ve öğretmenler ile toplantılar yaparak okullar hakkında bilgi aldı.

Feyzi Gürtük  ayrıca Fevzi Çakmak İlkokulu, Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu ve Alpagut İlkokuluna yaptığı plansız ziyaretlerde de incelemelerde bulundu. Ders ortamına katılan ve öğrencilerle sohbet eden Müdür Gürtük okullarda  tespit ettiği eksik ve ihtiyaçlar için de not aldı.

Gürtük ; “Eğitim öğretim yılı boyunca her gün farklı okullarımızı ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olacağız. İlimizde eğitim kalitesinin gelişmesi, okullarımızdaki ihtiyaçların tespiti ve eksikliklerin giderilmesi adına çalışmalarımız sene boyunca devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 13:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137