Akdeniz Oyunları’na hazırlanan Milli Boksör Gizem Özer, şampiyonaya Kastamonu'da ki Boks Federasyonu Kampı'nda hazırlanıyor.

Son olarak Dünya Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Gizem Özer, bu şampiyonanın ardından Akdeniz Oyunları için çalışmalarına ara vermeden başladı.

ÖZER: ŞU ANDA DURUMUM ÇOK İYİ

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu Kadıdağı Tesisleri'nde ki kampına katılan ve hazırlıklarını burada sürdüren Gizem Özer; “ Bu yıl için hedeflerimden biri Akdeniz Oyunları'nda madalya kazanmak. Bunu başarmak içinde hazırlıklarımı sürdürüyorum. 24 Haziran’a kadar çalışmalarımı burada sürdüreceğim. Şu anda durumum çok iyi hiçbir sıkıntım yok” dedi.

DÖNDÜ: İNANIYORUM Kİ GİZEM ÖZER AKDENİZ OYUNLARI'NDA ÜLKEMİZE BAŞARIYLA TEMSİL EDECEKTİR

Elazığ Boks Antrenörü Cemil Döndü de sporcusunun Akdeniz Oyunlarına en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek; “Gizem Özer’in hedeflerinden biri Akdeniz Oyunlarından madalya ile dönmek. Rakiplerini şimdiye kadar oynadığı şampiyonalarda gördü. Buna göre hazırlık yapacak. İnanıyorum ki Gizem Özer Akdeniz Oyunları'nda ülkemize başarıyla temsil edecektir” diye konuştu.