Battle royal çılgınlığı ilk olarak PlayerUnknown's Battlegrounds ve Fortnite ile PC’de yayılmaya başladı. Ardından PUBG Mobile ve Fortnite Mobile yayınlanarak tüm mobil oyun dünyasını etkisi altına aldı. Peki sırada ne var? Gerçek dünya.

Süper zenginlerin Amazon’u olarak tanımlayabileceğimiz HushHush.com tarafından yapılan açıklamaya göre ismini açıklamak istemeyen bir milyoner, PUBG ve Fortnite ile zirveye ulaşan battle royal çılgınlığını gerçek hayata uyarlamak istiyor.

Açlık oyunları serisinde karşımıza çıkan distopyanın gerçekleşmek üzere olduğunu söyleyebilriz. İsmini gizli tutan milyonerin düzenlemek istediği yarışmada airsoft silahları kullanılarak cephanelere duyarlı zırhların kullanılacak. Oyun boyunca kan dökülmese de mücadele tam anlamıyla yaşanacak.

Yapılan açıklamaya göre söz konusu oyunun bu kış düzenlenmesi planlanıyor. Oyun, tıpkı bir PUBG maçında olduğu gibi 100 kişi ile başlayacak. Kazanan yarışmacı, 100.000 Sterlin yani yaklaşık 750 bin TL değerindeki ödülün sahibi olacak.

HushHush.com, ismini açıklamak istemeyen milyonerin yarışma için oldukça hevesli olduğunu, bunun için bir ada satın almak istediğini belirtti. 3 gün sürecek oyunlar boyunca yarışmacılar 12 saat boyunca mücadele edecek ve organizatörler tarafından sağlanan kamplarda konaklayıp yiyecek yiyecekler.