AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu’nun, ilçe belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yerine atanan Vahap Gök, havalimanında meşaleler ve halaylarla karşılandı.

AK Parti’nin yeni ilçe Başkanı Gök için, Partililer ve ilçe halkı havalimanında coşkulu bir karşılama programı düzenledi.

GÖK: ÇOK FARKLI BİR TEŞKİLATLANMA BİZİ BEKLİYOR

AK Parti Kovancılar İlçe Başkan Vahap Gök, “Memleketimiz için hayırlısı olsun. Öncelikle AK Partime, partideki büyüklerime, vekillerime, il başkanıma ve ilçe yönetiminde bana abilik yapan, yanımda duarn Ahmet Çiftçibaşı abime hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. En kısa zamanda Kovancılar’ımızı bir adım yukarıya çıkarmak için derhal projelerimizi harekete geçireceğiz ve çok farklı bir teşkilatlanma bizi bekliyor. Kovancılar’da kardeşliği, birleşmeyi ön plan çıkaracağız. Herkes Kovancılar için bir bütün haline gelecek ve bundan sonra halkımızla beraber dinamiklerimizle beraber, derneklerimizle beraber, gençlerimizle beraber yöneteceğiz. Ben yokum biz varız. Kovancılar için hepimiz biriz, biz Kovancılarlıyız çünkü. Hepimiz memleketimize sahip çıkacağız. Harekete geçeceğim ve bunu inşallah Kovancılar için faaliyete geçireceğim” ifadelerini kullandı.

GÖK: İLÇEMİZİ İNŞALLAH HEP BERABER ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Gök, “Kovancılar gerçekten çok farklı bir teşkilatlanma görecek. Burada vatandaşlarımız, ilçe başkanlarından tesadüfen, rastgele bir şey istemeyecek, telefonla işlerini halletmeyecek, halk günüm olacak. Belli projelerim var. Haftada mutlaka bir gün halk ile dertlerini yüz yüze dinleyerek bu projemi yoluna koyacağım ve halkımla elimden geldiği kadar yüz yüze görüşeceğim, yüz yüze sorunlarını dinleyeceğim. İlçemde yatırımı olan, bir çivi bile çakan herkesin söz sahibi olduğuna inanıyorum. Bütün insanlarımla, bütün iş adamlarımla, derneklerle beraber muhakkak ayda bir kez de olsa toplantı yapacağım ve onları görüşlerini ve önerilerini alıp Kovancılar’da elimizden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım. Ayda bir kez muhakkak muhtarlar günüm olacak. Her ay belli bir günde köy muhtarlarını ve mahalle muhtarlarını toplayacağım, fikirlerini alıp Kovancılar’a gerekli ne varsa o yönde adım atacağım. Halkımın fikrine göre muhtarlarımın fikrine göre, ilçe dinamiklerimin fikrine göre ilçemizi inşallah hep beraber şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.

ÇİFTÇİBAŞI: BAŞARILAR DİLİYORUM

Gök’ü karşılayan AK Parti Kovancılar İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çiftçibaşı ise, “Bunun bir nöbet değişimi olduğunu bilin. Vahap kardeşime başarılar diliyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Gök açıklamasının ardından ilçeye gitmek üzere konvoy eşliğinde havalimanından ayrıldı.