Büyük Birlik Partisi, 6-7 Ekim tarihlerinde Ankara’da yaptığı 2019 yerel seçimleri istişare toplantısında aldığı kararla, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerine yurt genelinde girme kararı aldı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Alpay Gökçe’de parti tarafından alınan karar ile seçim startına başladıklarını söyledi.

“MÜRACAATLAR PARTİMİZ İL TEŞKİLATINA ŞAHSEN YAPILACAKTIR”

Parti olarak yerel seçimler adına çalışmalarının başladığına dikkat çeken Başkan Gökçe, “Bu karar neticesinde ülkemizin tüm İl, ilçe ve beldelerinde belediye başkanlığına keza belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliğine adaylar gösterilecektir. Gerek parti içi kadrolarımızdan gerek ise parti dışından partimizden il, ilçe, belde, il genel meclisine, belediye meclis üyeliğine aday olmak isteyen tüm Gönüldaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Müracaatlar partimiz İl teşkilatına şahsen yapılacaktır”diye kaydetti.

“BÜYÜK BİRLİK KADROLARI BU ÜLKENİN EMNİYET KEMERİ, CAN SİMİDİDİR”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Alpay Gökçe, “Büyük Birlik Partisi 25 yıllık siyasi serüveninde gerçek Anadolu insanının sesi, vicdanı ve duruşu olmuştur. Mecliste temsiliyet hakkının olması ne kadar bu ülke için elzem ve önemli ise yerel bazda da temsiliyet hakkının olması elzemdir. Büyük Birlik kadroları bu ülkenin emniyet kemeri, can simididir. Kâh dağlarda siperlerde Alp’ce bir duruş kâh taşradaki çileli insanların Eren’ce sesidir. O nedenle verilecek destek partimizden ziyade halkın kendi bekâsına ve milli çıkarlarına olacaktır.  Bu duygu düşüncelerle sürecin önce ülkemize, devletimize sonra partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.