Türk futbolunun beyefendi kişiliği merhum Gökmen Yıldıran, ölümünün 12. Yılında da unutulmadı.

Elazığspor’da görev yaptığı sırada antrenmanda rahatsızlanarak hayatını kaybeden merhum Gökmen Yıldıran, ölümünün 12. Yıl Dönümünde dualarla anıldı.

9 Ağustos 2006 tarihinde Elazığspor’da forma giydiği dönemde ilimizde yapılan yeni sezon hazırlıkları esnasında antrenmanda rahatsızlanarak hayatını kaybeden Gökmen Yıldıran, başta Elazığspor olmak üzere Türk futbol camiasını yasa boğmuştu.

Dürüstlüğü ve beyefendi kişiliği ile Türk futbolunun örnek isimlerinden biri olan Gökmen Yıldıran, Ankaragücü’nde başladığı profesyonel futbol yaşantısında Diyarbakırspor, Vanspor, Mobellaspor, Saran Keskinspor, Altay, Adanaspor, İstanbulspor ve son olarak da Elazığspor’da forma giymiş ve Milli Takım’da da çeşitli kademelerde görev yapmıştı.

Henüz 28 yaşında, hayatının baharında aramızdan ayrılan Gökmen Yıldıran’a bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Gökmen Yıldıran’ı ölümünün 12.Yılında Elazığspor taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla unutmazken, Elazığspor Kulübü de Gökmen için paylaşımda bulundu.