Gönül Sohbetleri'nin Konuğu İş Adamı Erol Oldu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürlüğü tarafından hazırlanan “KYK Gönül Sohbetleri”nin konuğu İş Adamı Mehmet Ali Erol oldu.

Gönül Sohbetleri'nin Konuğu İş Adamı Erol Oldu

Geleneksel hale getirilerek Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürlüğü’nün düzenlediği “KYK Gönül Sohbetleri”nin konuğu Double Tree Hilton Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Ali Erol oldu.

İş Adamı Mehmet Ali Erol öğrencilerle buluştu ve hayat hikayesini anlattı.

Programa; İş Adamı Mehmet Ali Erol’un yanı sıra Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulsamet Eren de katıldı.

TOPAL: HER AY İKİ DEĞERLİ KONUĞUMUZU YURDUMUZDA GENÇLERİMİZLE AĞIRLIYORUZ

Ömer Bilginoğlu KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal, “Her ay iki değerli konuğumuzu yurdumuzda gençlerimizle ağırlıyoruz. Mesleki yaşantısında söz sahibi, hayat kariyerinde önemli mesafeler kat etmiş kişileri burada gençlerimizle buluşturuyoruz. Çünkü burada barınan gençlerimiz üniversitede mesleki anlamda bir eğitim alıyorlar. Kredi Yurtlar Kurumu olarak bizlerde bu mesleki eğitimlerin yanı sıra onların hayat tecrübelerine bir nebze olsun bir şeyler katmak adına değerli konuklarımızı yurdumuzda ağırlıyoruz. Gençlerimizle bir araya getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

EREN: ÖNEMLİ BİR GÖNÜL SOHBETLERİ TOPLANTISI İCRA EDİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü olarak KYK Gönül Sohbetlerini organize eden KYK Yurt Müdürümüz Sayın Kayahan Topal’a ve bu sohbetlerde sürekli birlikte olduğumuz, zaman zaman benimde takıldığım gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü hem gençlerimiz hem de gerek sanat, gerek siyaset gerekse ilimizde söz sahibi kişileri gençlerimizle buluşturduğu için, tecrübelerini aktardığı için önemli bir gönül sohbetleri toplantısı icra ediyor” şeklinde konuştu.

EROL: GENÇ YAŞTA NELER BAŞARABİLECEKLERİNİ ONLARA AKTARACAĞIZ.

İş Adamı Mehmet Ali Erol da, “Gençlerle hasbihal etmek için davet ettiler. Her ay şehrimizden önde gelen isimlerinden 2 arkadaşı buraya davet ediyorlar. Bizde burada bilgi birikimimizi gençlerle paylaşmak için geldik. Allah hepsinden razı olsun. Biz de elimizden geldiği kadar kendileriyle hasbihal edeceğiz, ilerisi için ne kadar nereye kadar daha iyi yerlere gidebileceklerini genç yaşta neler başarabileceklerini onlara aktaracağız. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137