Gönüllü Gençlerden YKS’ye Giren Öğrencilere Kek ve Meyve Suyu İkramı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gönüllü gençler ve gençlik çalışanları, YKS sınavına giren öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Gönüllü gençler Fırat Üniversitesinde sınava girecek öğrencilere meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

Gönüllü Gençlerden YKS’ye Giren Öğrencilere Kek ve Meyve Suyu İkramı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Gönüllü Gençler ve Gençlik Çalışanları, YKS’ye giren öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Hem ailelerin hem de öğrencilerin heyecanına ortak olan gönüllü gençler Fırat Üniversitesinde sınava giren öğrencilere kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Gönüllü gençlerin bu anlamlı etkinliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Uzun bir sürecin ardından Üniversitelere açılan kapı olan 1. Oturum da gençlerimize ve onları kapı da bekleyen ailelerine ikramlarda bulunduk. Gençlik Merkezimizin gönüllü gençleri ve gençlik çalışanlarımızla birlikte bu zorlu ve heyecanlı süreçte öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında yer alarak, heyecanlarına ortak olmak istedik. Allah hiç bir gencimizin emeğini zayi etmesin, bir kez daha bu süreçte saha da olan Gönüllülerimizi tebrik ediyorum. İki oturum olarak gerçekleşecek YKS’ye giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çocuklarının sınav heyecanına ortak olan ailelerimize de emekleri için teşekkür ediyorum İdeallerinize uzanan yolda sınavlar sadece bir basamak. Rehberiniz azim ve kararlılık olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137