Görevinden Ayrılan Mustafa Pirinççi Süreçle İlgili Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, açıklama yaptı. Bugüne kadar yaptıkları bazı çalışmaları anlatan Pirinçci, “geldiğimiz noktada çok şükür bir şeyler yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum” dedi.

Görevinden Ayrılan Mustafa Pirinççi Süreçle İlgili Açıklama Yaptı

Özellikle Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yoğun mesai yapan ve geçtiğimiz günlerde de Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevinden ayrılan Mustafa Pirinçci, görevinden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik eski il müdürü Mustafa Pirinççi şu ifadelere yer verdi;

“BİRÇOK ALANDA ADI ANIMSANIR BİR KURUM OLDUK”

“Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütürken 23.02.2017 tarihinde yapılan tebliğ sonrası başlamış olduğum ve o tarihten bu yana yürütmekte olduğum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden ayrılmış bulunmaktayım.

Bilindiği üzere; göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yaptığımız çalışmalar ile birçok alanda adı anımsanır bir kurum olduk. Çevre kirliğini önleme, çevre bilinci sağlama, Elazığ’ın şehircilik alanındaki Master Planı ve daha nice organizasyonlar ile kamuoyunun da yakından takip ettiği faaliyetlerin içinde yer aldık.

“BAKANLIĞIMIZ ARASINDAKİ BAĞLANTILARINDA KOLAYLIK SAĞLAMIŞ”

Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “İmar Barışı” uygulaması ile çok sayıda mağduriyet giderilmiş, Milli Emlak Müdürlüğü yine bu dönemde kurumumuza bağlanarak çalışmalarına il müdürlüğümüz bünyesinde devam etmiştir. Görev yaptığımız süre içinde bir başka faaliyetimiz ise “Yerel Yönetimler” adı altında Şube Müdürlüğü oluşturularak vatandaşlarımızın Belediyeler başta olmak üzere yerel yönetimlerimiz ve Bakanlığımız arasındaki bağlantılarında kolaylık sağlamış olduk.

“ACI BİLANÇONUN ÜSTESİNDEN GELMEYE GAYRET GÖSTERDİK”

Son olarak 24 Ocak deprem felaketi neticesinde gerek şahsım gerekse de tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte geceli gündüzlü mesai yaparak, acı bilançonun üstesinden gelmeye gayret gösterdik. Çeşitli prosedür problemlerine rağmen daha depremin üstünden 1 yıl dahi geçmeden çok şükür vatandaşlarımızın kavuşmak istediği sıcak yuvalarının birçoğunu bitirme aşamasına getirdik.

Depremin en acı kaybının yaşandığı Dilek ve Petek sitelerinin teslim sürecinde yaşanan bazı aksaklıklar üzerine, yaptığımız girişimler neticesinde vatandaşların daha fazla sorun yaşamadan konutlarına yerleşebilmelerine olanak sağladık.

Yine bir başka acı bilançonun yaşandığı ve kentsel dönüşüm sürecinin en ilk başladığı Abdullahpaşa Mahallemiz ’de gerek müteahhit firmalar, gerek bakanlığımıza bağlı genel müdürlüğüz ve de Toplu Konut İdaresi ile sık sık görüşerek 1. Etaptaki konutların en erken şekilde teslim edilmesi aşamasına getirdik.

“ORTAK AKIL YOLUYLA HAREKET ETTİK”

Aldığımız devlet terbiyesi, şehir kültürü ve geleneklerine bağlı biri olarak görev yaptığımız sorumluluk makamını bugüne kadar hep en üst noktada temsil etmenin gayret ve çabası içinde olduk. Yine uzun yıllar yaptığımız yöneticilik sorumluğunun bilinciyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli istişareli çalışma yöntemini tercih edip, ortak akıl yoluyla hareket ettik. Sonuç itibari ile geldiğimiz noktada çok şükür bir şeyler yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile şimdiye dek yanımızda olup birlikte çalıştığımız; Kamu ve özel tüm teşkilat mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına, halkımıza ve basınımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Zor bir bölgede gece gündüz 7 gün 24 saat beraber çalıştığımız fedakâr tüm Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışma arkadaşlarıma, yakın çalışma ekibime ve bizlerden dualarını esirgemeyen herkese saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla…

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sahipsiz elazığ
Sahipsiz elazığ - 3 yıl Önce

İnsanlara zorluktan çıkarmaktan başka ne yaptın. Denetimsiz yıkımlar, birbirinden haberdar olmayan birimler ve personel yetiştirdin aklınca.. bir de görev yaptığını zannediyosun torpille grlip odanda

Kadir Kara
Kadir Kara - 3 yıl Önce

Ne yaptın
İnsanlara Orta Hasar rezaletini bırakıp, insanları sürünmeye mahkum edip gittin

Sahipsiz elazığ
Sahipsiz elazığ - 3 yıl Önce

İnsanlara zorluktan çıkarmaktan başka ne yaptın. Denetimsiz yıkımlar, birbirinden haberdar olmayan birimler ve personel yetiştirdin aklınca.. bir de görev yaptığını zannediyosun torpille geliip odanda

Öztürk tahir
Öztürk tahir - 3 yıl Önce

Daha güzel görevlere inşaallah

Sahipsiz elazığ
Sahipsiz elazığ - 3 yıl Önce

İnsanlara zorluktan çıkarmaktan başka ne yaptın. Denetimsiz yıkımlar, birbirinden haberdar olmayan birimler ve personel yetiştirdin aklınca.. bir de görev yaptığını zannediyosun torpille grlip odanda

murat taşçı
murat taşçı - 3 yıl Önce

müdürümüzü daha güzel görevlerde görürüz inşAllah.

Karabey
Karabey - 3 yıl Önce

Elazıği Elazığ insanı anlar laf demek kolay insanlara ön yargılı davranmak iyi değildir kim Elazığin kalkınmasında yardımcı olduysa Allah razı olsun demeli

Muhammed
Muhammed - 3 yıl Önce

Ne yaptın? bunca milleti orta hasar rezaletiyle baş başa bıraktın gittin.

SIRADAKİ HABER

banner137