Gözaltına Alınmışlardı Tutuklandılar

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu neticesinde gözaltına alınan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.

Gözaltına Alınmışlardı Tutuklandılar

Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretini önlemek amacıyla operasyon düzenlemişti ve düzenlenen operasyonda 3 şahıs gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan 3 şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandılar.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 25 Haziran 2019 tarihinde yapılan çalışmalar sırasında, ilimiz merkezinde bir ikamette uyuşturucu madde bulundurulduğu ve buradan sokak satıcıları vasıtasıyla il geneline dağıtımının yapıldığı tespiti üzerine; söz konusu ikamete ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yapılan aramalarda 1 kg kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca, ikamette bulunan  Ü.K., C.Ş., Ö.F.B. ve M.M. isimli şahıslar gözaltına alınmış olup işlemlerinin ardından 26.06.2019 günü adli mercilere sevk edilen Ü.K., C.Ş. ve Ö.F.B. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137