Gözvur: Mahallemizde Selçuklu Mimarisine Uygun Sosyal Tesis Yapılıyor

Mahallede Selçuklu mimarisine uygun sosyal tesisin yapıldığın ifade Eden İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, devam eden çalışmaları anlattı.

Gözvur: Mahallemizde Selçuklu Mimarisine Uygun Sosyal Tesis Yapılıyor

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, mahallede yapımı tamamlanacak projeleri anlattı.

GÖZVUR: ATIL BİR ALANI SOSYAL TESİS OLARAK KAZANDIRILACAK

Eski Halı Okulu’nun yerine Sosyal Tesis yapıldığını ifade eden Muhtar Gözvur, “Taziye binamız şu anda atık bir binamız vardı burada özel idareye ait halı okulu vardı. İşlevini tamamladı bitirdi. O da atık hale geldi daha sonra burada. Bunu giden valimiz Sakarya valisi şu anda o valimizden istemiştik o da sağ olsun belediye başkanımıza tahsisini özel idare verdi. Burada özel idare genel sekreterine ve bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tahsisini belediyemize verdiler belediyemizde buraya şu anda sosyal tesis yapıyor. Güzel Selçuklu mimarisi yaparak güzel bir bina mahallemize kazandıracaklar. Tek mahallemiz mi değil Elazığ’daki herkeste faydalanacak buradan. Elazığ’ın her yerine yapılıyor zaten. Yaklaşık 850 metrekare bir yerimiz var. Özel idareye aitti buraya tahsisi yapıldı. Burada; çok güzel başkanımızın ifadesiyle binamız mevcut değil şu anda bir kütüphane, yanında bir kafe geleceklerin çayını içip dinleneceği bir yer artı spor salonu, bir de muhtarlık binası aynı bina olduğu için yanında boş yer kaldığı için muhtarlık binasında inşallah oraya taşıyacağız. Buranın eski yerini de belediye başkanımız bilir. Yıkıp bahçemi yaparlar ne yaparlarsa güzel bir şey olacak. Görselinin güzel bir yer olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖZVUR: ÇALIŞMALARIMIZ HAKİKATTEN İYİ

Muhtar Gözvur, “Şehitliğimiz çok atıl durumdaydı. Burası Harput’a giden bir yol. Yabancıların devamlı geçtiği bir yer. Şehitliğimiz önemli bir yer. Buraya da giden valimizden ricada bulunmuştuk; kendileri projeyi çıkarttırdı, özel idare buranın ışıklandırmalarını, güzel görselini verdiler. Şimdi verildiği zaman da yabancılar biliyor artık şehitlik olduğunu bir Fatiha da okuyorlar. Mahalle sakinlerimiz de hakikatten güzel olduğunu ifade ediyorlar. Çalışmalarımız hakikatten iyi. Elhamdülillah Rabbim bize o feyzi vermiş. Biz de belediyemize, valiliğimize bunları arz ettiğimiz zaman onlarda bizi dinleyip ellerinden geldiği kadar yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Güldürme muhtar
Güldürme muhtar - 2 yıl Önce

Toki evleri içinde yerel mimari harput mimarisine uygun olacak dediler, gelinen noktada kümes mimarisi çıktı.

Şerefi olan
Şerefi olan @Güldürme muhtar - 2 yıl Önce

Şerefi olan yanlışa yalana talana karşı çıkar. Bunlara göz yuman şeref yoksunudur

Şerefin varsa alma
Şerefin varsa alma @Güldürme muhtar - 2 yıl Önce

Kör ede . Dur kemal gele onuda elizden ala yada arsalarızı alaki rahat edesiz ama yanan biz olacağız

Kürşat
Kürşat - 2 yıl Önce

Siz bunun ele kravatlı olduğuna bakmayın biz yoksul öğrenciydik ozamanlar servis şöförüdü bilet paramız yoktu diye bizi azmı indirmiş otobüsten bu irfan gavuru belki 11 12 yaşlarındaydık çocukluk işte unutmadık demekki ne kadar rencide olmuşuz ki...

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Selçuklu mimarisinin esasını bilen birilerinin muhtara, o binaları yapanlara, seyredenlere, size, bize, hepimize Selçuklu mimarisini öğretmesi gerek.

Çoban
Çoban - 2 yıl Önce

Bence bu muhtar reklam yapıyor şimdiye kadar muhtar mahalemde ne yap şovmen belediye başkanı ön plana çıkıyor.. Mahalle nin arka planda ki yolları dile getir

Göksu
Göksu - 2 yıl Önce

Bi de bu densiz çıktı piyasaya.Adami küfürbaz etmeyin lütfen.Memlekette,Mühendislik,Mimarlık fakültesi ve piyasada çok değerli Mühendisler var,bu ilkokul mezununun zirvalarini aktarmak akla bilime fenne hakaret olmuyormu?

Çoban
Çoban - 2 yıl Önce

Şovmen

tuncay
tuncay - 2 yıl Önce

selçuklu mimarisi ne yahu, en büyük yalandan biri bu da. tokilerde güya selçuklu mimarisiymiş ,hey Allahım üşke komple kopyala yapıştır oldu .


SIRADAKİ HABER

banner137