MHP Kadın Kolları tarafından “Güçlü Kadın Güçlü Türkiye “söyleşi programı düzenlendi.

Programa konuşmacı olarak Yazar Naşide Gökbudak katıldı.

IŞIKVER: KADIN GÜÇLÜ OLURSA DEVLET GÜÇLÜ OLUR

Program öncesi açıklamalarda bulunan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Hepinizin malumu olduğu üzere kadın sosyal ve beşeri hayatta çok önemlidir. Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, kadın güçlü olursa sosyal çevre güçlü olur, kadın güçlü olursa devlet güçlü olur, millet güçlü olur, vatan güçlü olur. Türk kadınının tarihteki yerine bakılırsa Türk kadını Tomris Hatun olmuş Orta Asya Bozkırlarında erkeklerin yapamadığını yapmış. Bütün milletinin, devletinin inandığı değerler uğruna intikamını almış. Yeri gelmiş Türk kadını Rahmet hatun olmuş, İslâhiye’yi kurtarmış yeri gelmiş Şerife bacı olmuş, Kastamonu’yu kurtarmış. Yeri gelmiş Nene hatun olmuş Erzurum’u kurtarmış. Dolayısıyla kadının yeri çok önemli. Bugünde özellikle hemşehrisi olmaktan gurur duyduğumuz çok geç yaşlarda kitap yazmaya başlamasına rağmen bırakın Türkiye’yi dünyada, Avrupa’da ekol olmuş, çok kıymetli büyüğümüz Naşide Gökbudak hanımefendinin teşrifleriyle bir aradayız. Ben buradan kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Yanımızda olduğu için, bizimle beraber özellikle bu seçim maratonunda bizimle olduğu için kendisine şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

OĞUZHAN: BU SEÇİMİ DE MUTLAKA ALMAMIZ LAZIM

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan ise, “Kadın zaten çok güçlüdür. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. Yalnız gücünü gösterebilmesi için imkanlarının sunulması lazımdır. Bunun içinde değerli belediye başkan adayımız çok güzel bir projesini açıkladı, 2-3 gün önce. Gerçekten çok beğendim. Bugün kendisi zaten ifade edecektir, proje hakkında bilgiler verecektir. Bugün davetimizi kabul ettiği içinde tüm misafirlerimize hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizi kırmadınız, geldiniz. Bir seçim arifesindeyiz. Bizim sizlere çok ihtiyacımız var. Kadınla her şey oluyor. Kadının gücünü göstermemiz içinde bu seçime gümbür gümbür gelmemiz lazım. Bu seçimi de mutlaka almamız lazım. Alacağız mı değil almamız lazım” diye kaydetti.

ÇOBAN: ÜRETKEN BELEDİYECİLİK HAYAL EDİYORUZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’da, “Uzun vadede Allah nasip ederse kadınlarımızla beraber yol yürüyeceğimiz ve güzel yavrularımızın önünü açabileceğimiz bu güzel çocuklarımızın güzel mutlu bir Elazığ’da yaşayabilecekleri üretken belediyecilik hayal ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖKBUDAK: DAHA İYİ BİR YERDE OLACAKTIR

Yazar Naşide Gökbudak, 31 Mart seçimlerinin Ülkemiz ve Elazığ için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bu seçimin önce Türkiye’ye, Elazığ’a ve Elazığ için canını koyan, çalışan, inandığımız kimselere ki tabi ki bunu siz burada olduğunuza göre bir yerde kararınızı vermişsiniz. Başarılar diliyorum o kişilere. İnşallah Elazığ ve Türkiye daha iyi günlere gelecektir. Daha refah, daha kültürel açıdan hem refah açısından daha çağdaşlık açısından daha iyi bir yerde olacaktır” dedi.