Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi ve Kiğı-Derneğini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz ilk olarak Aksaray Mahallesi’nde hemşerilerimizle bir araya gelerek yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde destek istedi.

Aksaray Mahalle Muhtarı Abdullah Bayrak, Irak'ta Filistin'de ve dünyada zulüm altında bulunan Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan yardım diledi ve Aksaray Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

 BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Ramazan Bayramı'nda bütün otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ve halk otobüslerini de belediye bünyesine aldıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Artık halk otobüsüne binerken "ben yaşlıyım beni almazlar, beni görmemezlikten gelirler" endişesi ve kaygısı bu hafta bitiyor. Ramazan bayramımızı gönül rahatlığıyla kutlayacağız. Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra 24 Haziran seçimleri var. Ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor. 24 Haziran’da bizi 2002 yılından beri en iyi şekilde temsil eden iradeli, cesur, dirayetli Cumhurbaşkanımıza güç verelim destek verelim. Öyle ümit ediyorum ki Elâzığ,  Türkiye'de en büyük desteği verecek iller arasında yer alacaktır. Ve böylelikle güçlü bir hükümet, güçlü bir meclis ve güçlü bir Türkiye olacaktır” şeklinde konuştu.

“BİNGÖL KARDEŞ ŞEHRİMİZ”

Seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Başkan Mücahit Yanılmaz, Kiğı-Der’i ziyaret ederek Elazığ’da yaşayan Bingöllü hemşerileriyle bir araya geldi.

24 Haziran seçimlerinin memleketimize hayırlı olmasını dileyen Muzaffer Özli, biz Kiğı-Der olarak reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum ve Başkan Yanılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

“BİZİM ESAS MEDENİYETİMİZ İSLAM MEDENİYETİDİR”

Elazığ’ın yıllarca Bingöl'den göç aldığını ve yıllarca Bingöllü kardeşlerimizle birlikte yaşamaktan da çok mutlu, gururlu olduğumuzu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Bizim esas medeniyetimiz İslam medeniyetidir. Yaşantımızı etkileyen bizi yönlendiren nasıl yaşayacağımıza karar veren unsur bizim kendi kadim medeniyetimizdir. Bu tür dernekler Elâzığ’da hemşerileri bir araya toplamak ve onların her türlü ihtiyaçlarını giderme noktasında çok önemli yerlerdir. Derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.