Gülbasan’dan, Başkan Şerifoğulları’na TeşekkürMuhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, karayollarına ait arsanın satış kararını durdurmasına teşekkür eden muhtarlar dayanışma derneği başkanı Murat Gülbasan, konuyla ilgili büyük mücadele verildiğini söyledi.

GÜLBASAN: CUMHURBAŞKANIMIZA İLETİLMESEYDİ BU KONU BİTMİŞTİ

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait arsanın satışının durdurulması ile ilgili açıklamalarda bulunarak ”Dün çok güzel bir haber aldık Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları bizzat toplantıda Cumhurbaşkanımıza konuyu iletti Cumhurbaşkanımız’ da aynı dakika talimat vererek oranın park belediye devredilmesi devredilen sonra da zaten muhtarımızın da dediği gibi proje orda gerçekleşecek Başta belediye başkanımız şahin Şerifoğulları gerçekten Cumhurbaşkanımıza iletmeseydi bu konu bitmişti yani ama Başta belediye başkanımız şahin Şerifoğulları çok teşekkür ediyorum bu konuyu öyle bir ortamda gündeme getirdiği için inanıyorum ki belediyemiz oraya sayın muhtarımızın vermiş olduğu projeyi uygular ve o proje ile oradaki mahalle sakinleri rahat eder. Biz sivil toplum kuruluşlarımıza ve oraya gelerek açıklıma yapan birçok kuruluşa ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak her zaman doğru yapılan şeylerin arkasındayız her zaman da dile getirdik yanlış olan şeylere de karşıyız. Belediye Başkanımız bu tür çalışmalarında sürekli olarak arkasında olduğumuzu bilmesini istiyoruz” dedi.