Gülizar Muhtar Sözünü Tuttu Parkı Köye Getirdi

Gülizar Demirpolat… O gelin olarak gittiği köyde muhtar oldu. Köye birçok hizmet yaptı, seçimde çocuklara verdiği sözü de tuttu ve Beydalı Köyü’ne oyun parkı yaptırdı.

Gülizar Muhtar Sözünü Tuttu Parkı Köye Getirdi

Beydalı Köy muhtarı Gülizar Demirpolat gelin olarak gittiği köyde muhtar oldu. Muhtarlığa adım atmasıyla birlikte hizmetleri de arkasından getirdi.

Köyde birçok hizmete imza atan ve sorunlara çözüm bulan Gülizar Muhtar, çocukları da unutmadı. Seçimde verdiği vaadini yerini getirdi.

Kadın Muhtar olmanın mutluluğunu yaşayan Gülizar Demirpolat’ta parklarına kavuşan çocuklar kadar mutlu.

DEMİRPOLAT: KÖY CANLANDI

Gülizar Muhtar, “Köyümüzde şimdi çok güzel çalışmalarımız oldu. Özel idaremize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Artık gördüğünüz gibi kilitli parke yollarımız oldu. Fakat cami yolları ve köy içi yolumuz yarım kaldı. Bunun önümüzdeki yıla ek olmasını, dahil olmasını istiyoruz. Dört tane deprem konutu yapılacak. Biz bu mağduriyetin bir an evvel giderilmesini istiyoruz. Hazine yerine yapılacak. Bilgilendirme oldu. Köy calandı. 6-7 tane yine ev yapılacak. Ama yol yok” ifadelerini kullandı.

Oyun parklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve köy Muhtarı Gülizar Demirpolat’a teşekkür ettiler.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bekir
Bekir - 3 yıl Önce

Bence Harput Muhtarı eşinin yerine bu Hanımefendi olmalıydı.

Ss
Ss - 3 yıl Önce

Köyün yolu yok ama park yapmış ne büyük başarı

SIRADAKİ HABER

banner137