Gümüşhane’den 40 Öğrenci Elazığ’a Geldi

“Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Gümüşhane’den gelen 40 öğrenci 3 gün boyunca Elazığ’ı gezdi. Öğrenciler, Harput’tan Mehmetçiklere selam göndermeyi de unutmadı.

Gümüşhane’den 40 Öğrenci Elazığ’a Geldi

Amacı, Gençlerin terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, Türkiye’nin doğusuyla batısı kuzeyiyle güneyi arasında var olan kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadolu’yuz “ projesi devam ediyor.

Proje kapsamında Elazığ’a Gümüşhane’den 40 öğrenci gelerek, ziyaret etti.

SEVİNDİK: BU GEZİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Kafile Başkanı Öğretmen Kemal Şükrü Sevindik, “40 öğrenci ve 4 görevli ile beraber Gümüşhane’den Cuma günü Elazığ’a geldik. Bizi burada Gençlik ve Spor Merkezi’nin yetkilileri karşıladılar. 3 gündür bizi şehrin tarihi turistik yerini gezdirmekle beraber aynı zamanda da bu gezi bir sosyal sorumluluk projesi” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: ANADOLU BİRLİKTELİĞİ ADINA GÜZEL PAYLAŞIMLAR GERÇEKLEŞTİRDİK

Biz Anadolu’yuz Projesi Elazığ İl Koordinatörü Hüsnü Öztürk, “Biz Anadoluyuz projesi Anadolu kardeşliği yani gençlerin birbiriyle kaynaşması kapmasında bir proje. Bu proje sayesinde ülkemizin değişik yerlerinde yaşayan genç arkadaşlarımız ülkenin değişik yerlerini görüp, gezmek kültürünü, sosyal tarihini öğrenme amaçlı çalışıyor. Bu proje kapsamında 3 gün boyunca Gümüşhane’den gelen kardeşlerimizle birlikte olduk. Gümüşhane’deki kardeşlerimizle Anadolu birlikteliği adına güzel paylaşımlar gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Mehmet Yasin Aşut liderliğinde Elazığ’ı gezen öğrenciler, projeye katkı sunanlara teşekkür ettiler.

Gümüşhane’den gelen öğrenciler, Harput’tan Mehmetçiklere selam göndermeyi de unutmadı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137