"Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür"

Elazığspor Kulübü resmi internet sitesinden Elazığlı vatandaşlara Cuma günü Malatya’da oynanacak olan Osmanlıspor – Birevim Elazığspor karşılaşmasına “gün birlik ve beraberlik günüdür” açıklaması yapıldı ve vatandaşlar karşılaşmayı izlemeye davet edildi.

"Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür"

Elazığspor Kulübü tarafından vatandaşlara “gün birlik ve beraberlik günüdür” mesajı verildi.

Elazığspor Kulübü resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Değerli Elazığspor sevdalıları; Ligin bitimine 5 hafta kala Cuma günü saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumunda kader maçlarımızdan ilkini oynayacağız. Bu doğrultuda; Çayda çıra armaya gönül vermiş cefakar taraftarlarımızı, Cuma günü saat 19.00’da Yeni Malatya Stadyumunda oynayacağımız Osmanlıspor maçına davet ediyoruz. Gün, birlik ve beraberlik günü. Gün, Elazığspor’a destek günü. Haydi Gakgoşlar Malatya’ya…

Not: Osmanlıspor maçı biletleme işlemleri maç gününe kadar Elazığ PARK 23 AVM’de bulunan Elazığspor Store’den yapılacaktır. Maç günü ise sadece biletleme işlemleri yapılacak olup Yeni Malatya Stadyumunda bulunan bilet gişeleri aktif olacaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 00:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat Aslantaş MALATYALI
Murat Aslantaş MALATYALI - 5 yıl Önce

Evet Gün beraberlik günüdür.Ben bir Malatyalı olarak tüm Elazığlı hemşerilerimizi Malatya'ya Kader Maçına davet ediyorum.Malatya -Elazığ elele vererek bu zor günlerin üstesinden geleceğimize Malatyalı birisi olarak inanıyorum.Bizlerde Malatya'da Komşu ilimiz Elazığ Sporu destekleyeceğiz.Tüm Elazığlı sporseverleri Malatya'ya bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner137