GÜN VEFA GÜNÜ

Elazığ Belediyesi Korona virüs (KOVİD19) nedeniyle evden çıkması sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

GÜN VEFA GÜNÜ

Elazığ Belediyesi Zabıta ekipleri 65 yaş üstü yalnız yaşayan ve evlerinden çıkamayan yaşlılar ile kronik hastaların talepleri doğrultusunda evlerini ziyaret ederek, ihtiyaç listelerini alıyor, ardından market, fırın, eczane, su gibi siparişleri temin ederek, evlerine ulaştırıyor.

“ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RASTGETİRSİN OĞUL”

Şehrin dört bir yanından gelen her çağrı üzerine harekete geçen ekipler, vatandaşların evlerine ulaşarak hallerini hatırlarını soruyor, ihtiyaç listelerini alıyor. Ardından da market, fırın, eczane alışverişlerini yapıyor, sularını temin ederek evlerine ulaştırıyor. Güler yüz ve samimiyetle hizmet sunan ekipler her kapıdan ‘Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin oğul, sizleri kazadan beladan muhafaza eylesin.’ dualarıyla uğurluyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “BİZ BÜYÜKLERİMİZİN DUALARIYLA GÜÇLÜYÜZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde millet olarak daha çok kenetlenilmesi gerektiğini ifade ederek, “Bu süreçte evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için gereken desteği sağlamak hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Onlardan tek isteğimiz güzel yarınlara ulaşıncaya kadar evlerinde kalmaları. Biz Elazığ Belediyesi olarak her türlü ihtiyaçları için 7/24 emirlerindeyiz. Yaşlılarımız, büyüklerimiz her zaman baş

tacımızdır. Onların tecrübe ve dualarıyla güçlüyüz. Biliyoruz ki onların dualarıyla biz çok kısa sürede bu zor süreci geride bırakacağız.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137