Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın Hazırlıkları Sürüyor

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 9-10 mart tarihlerinde Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan güneydoğu kariyer fuarı’na sayılı günler kaldı. Bölgenin en büyük kariyer fuarı için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın Hazırlıkları Sürüyor

Yetenek Her Yerde temasıyla bu yıl Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirilecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Batman, Bingöl, Dicle, Hakkari, İnönü, Malatya Turgut Özal, Mardin Artuklu, Munzur, Siirt, Şırnak Üniversitelerinin de paydaş olduğu Güneydoğu Kariyer Fuarı, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 9-10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Paydaş üniversitelerden de binlerce öğrencinin Elazığ’a geleceği fuar günü 180’in üzerinde kamu ve özel sektör kurum/kuruluşlarının stantları öğrencileri ağırlayacak.

Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsündeki Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılacak fuarda çok sayıda etkinlik de katılımcıları bekliyor olacak.

İş ve staj imkanlarının olacağı fuarda konferans ve söyleşiler de yer alacak.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan’ın katılımıyla “Gençlik Buluşmaları” Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı Hadi Turus’un katılımıyla “Türk Dış Politikasının Yükselen Değeri:Kültürel Diplomasi” programı öğrenciler için düzenlenecek başlıca konferanslar arasında yer alıyor.

Öte yandan Türk Yıldızları Gösteri Ekibi de söyleşi ve imza günü programıyla öğrencilerle bir araya gelecek.

Mezun ve mevcut öğrenciler fuara yetenekkapisi.org adresinden “Güneydoğu Kariyer Fuarı”na yapacakları başvuru ile katılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2022, 21:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137