Güneykent Mahallesine Minibüs Seferleri Başlıyor

Uzun bir süredir vatandaşların sorunu olan Güneykent Mahallesindeki ulaşım çözüme kavuştu. Yaşanılan sıkıntı için son noktayı koyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman’ın talimatları ile 23 Kasım Çarşamba günü itibari ile 10 dakikada bir Güneykent Mahallesinde minibüs seferleri başlıyor.

Güneykent Mahallesine Minibüs Seferleri Başlıyor

24 Ocak depreminin ardından yeni yerleşim alanının oluşturulduğu Güneykent TOKİ’lerde ulaşım sorunu gün geçtikçe artarak devam ediyordu.

Vatandaşın çilesi haline gelen ulaşım sıkıntısına son noktayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman koydu.

23 Kasım Çarşamba günü itibari ile 10 dakikada bir Güneykent Mahallesinde minibüs seferleri başlıyor.

Yeniköy Hicret Mahallesi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Yıldırım emeği geçenlere teşekkür ederek, kaliteli hizmet noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

YILDIRIM: YARIN HİZMET VERECEĞİZ

Başkan Yıldırım, “Güneykent Minibüs güzergahına yeni köy hicret minibüsü olarak yarın hizmet vereceğiz. Buradan oradaki vatandaşlarımıza bütün hizmetleri götürmek için elimizden gelen çabayı gayreti sarf etmek için buradayız. Burada esnafın sorunu ile esnafın derdi ile ilgilenen Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğullarına çok teşekkür ediyorum. Esnafının yanında olan bizim cemiyet başkanımız olan Şevket Toraman’a ve Uluştırma Müdürümüz Cemil Apaydın’a da bir teşekkürü borç biliriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2022, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137