GÜR: “SPOR ÇALIŞTAYI HAZIRLIĞINI YAPIYORUZ”

Göreve gelir gelmez ARGE birimini oluşturduklarını belirten ASKF Başkanı Mustafa Gür, Elazığ Valiliğiyle birlikte spor çalıştayı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

GÜR: “SPOR ÇALIŞTAYI HAZIRLIĞINI YAPIYORUZ”

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, medya grubumuzun ziyareti esnasında yaptığı değerlendirmede, seçilir-seçilmez hemen federasyon bünyesinde Arge birimini oluşturduklarını ifade ederek, Elazığ valiliğiyle birlikte geniş kapsamlı ve ses getirecek bir spor çalıştayı hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

GÜR: ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEYE İMZA ATACAĞIZ

Başkan Gür, ayrıca 10’ar takımlı basketbol, voleybol ve hentbol liglerini de oluşturacaklarını söyleyerek, “Federasyonda görev geldikten sonra ilk olarak ARGE ve İnovasyon birimi oluşturduk. Ciddi bir çalışma yapıyoruz. Proje hazırlıkları yapıyorlar. 21 branşın gelişimi adına her branşa ayrı ayrı proje oluşturuyorlar. Federasyonumuza bağlı 21 branşta gelişme olacak. Fazla sözü uzatıyorum ama şöyle söyleyeyim, eskiden hatırlarsınız bölgesel değil de yerelde voleybol, hentbol, basketbol maçlarımız oynanırdı şimdi biz bunları tekrar bu yıl canlı kazandırıyoruz. İlk etapta 10’ar takımdı, voleybol, basketbol, hentbol liglerini oluşturuyoruz artık. Projemizin detaylarını hazırladık. Sayın Valimize arz edeceğiz bu konuyla ilgili sonrada hayata getireceğiz. Yerel de bu üç branşımızı seri şekilde liglerimizi başlatacağız. Futbolun dışına ciddi şekilde çıktık. Çalışma yapıyoruz. Ve 21 branşın dediğim gibi hiçbir ayrım yapmaksızın. Tabi burada bize Sayın Valimizin çok büyük bir katkısı var. Bunun haricinde çok önemli bir projeye imza atacağız. Bunu sizinle paylaşalım ve Sayın Valimizin direktifleriyle Elazığ’da çok ses getirecek bir spor hazırlığı yapıyoruz şuan da, uluslar düzeyde bir çalışma olacak. 3 gün civarında sürecek. Ciddi konuklarımız olacak. Sizlerde bunları kamuoyuyla paylaştınız. Sizlerin aracılığıyla bir ekip oluşturacağız. Sizlerde bunun içerisindesiniz. İnşallah ilimize, bölgemize, ülkemize en iyi şekilde buradan hizmet edecek bir yapıya kavuştuk diyebilirim” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137