Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür ile Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Malatya’ya giderek TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ile istişare toplantısında bir araya geldiler.

Olumlu geçtiği öğrenilen toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan  Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, saha sertifikası ve tesislerdeki eksikliklerin giderilmesi adına bölge müdürü ile istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirterek, bir aksilik yaşanmaması durumunda Gençlik Merkezi Sahası’nın yeni sezona yetişeceğini bir kez daha tekrarladı.

Gençlik Merkezi Sahası konusunda güvenlik sertifikası almaları gerektiğini de aktaran Başkan Gür, eksiklerin giderilmesi ile birlikte TFF’ye başvuracaklarını belirterek, zemin konusunda da çalışmaların bir iki gün içerisinde başlanacağını söyledi.

Doğukent’te yapılması planlanan Butik Stadyum konusunda da konuşan EASKF Başkanı Mustafa Gür saha zemininin çim olması kararlaştırılan stadyumun yapılacak olan ihaleden sonra 110 gün içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.