Güreşçi Öğrencilerden Göktürk’e Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, şampiyon güreşçi öğrencileri makamında ağırladı. Gürtürk sporcu öğrencileri tek tek tebrik ederek madalyaları boyunlarına taktı.

Güreşçi Öğrencilerden Göktürk’e Ziyaret

Gebze’de düzenlenen 21. Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası’nda, Bulgar rakibini yenerek üçüncü olan Kaya Karakaya Spor Lisesi öğrencisi Yunushan Yücel, Türkiye Şampiyonasında 54 kiloda 3. olan Kaya Karakaya Spor Lisesi öğrencisi Olcan Yalın, 46 kiloda Türkiye 3. olan Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Harun Aksoy ve 84 kiloda Türkiye 4. olan Muhammet Camcı antrenör ve öğretmenleri Suat Uludağ,  İlyas Peker, Turgay Özen ve Kaya Karakaya Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret ettiler.

03-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda ayrıca takım halinde Türkiye 3.’sü olan başarılı sporcuları ve antrenörlerini ağırlayan Müdür Gürtürk sporcu öğrencileri tek tek tebrik ederek madalyaları boyunlarına taktı.

“ÇOCUKLARIMIZIN HER AN YANLARINDA OLACAĞIMIZIN BİLİNMESİNİ İSTİYORUM”

Öğrenciler göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı kendilerini kutlayan Müdür Gürtürk; “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında elde ettikleri sportif başarılar, özellikle ulusal ve uluslararası alandaki başarılar gurur kaynağımız olmuştur. Bugün burada ağırladığım öğrencilerimin hepsi şampiyon öğrenciler, önemli dereceler elde etmiş öğrenciler. Ben hem onları hem de kendilerini yetiştiren değerli öğretmen ve antrenör arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Çocuklarımızın her an yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

Takım halinde Türkiye 3.’sü olan güreşçileri tek tek tebrik eden Müdür Gürtürk öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137