AK Parti’nin Elazığ Milletvekili adayları kesinleşti.

AK Parti’de yapılan çalışmalar neticesinde AK Parti’nin Elazığ Milletvekili adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Şahin Şerifoğulları oldu.

Kesinleşen listenin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze açıklamada bulundu.

“YARINDAN İTİBAREN SAHAYA İNİYORUZ”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze yaptığı konuşmada, “Öncelik ile açıklanan adaylarımızın partimize, milletimize, ilimize hayırlı olsun. 5 milletvekili adayımız açıklandı. Sırası ile 5 kişilik listemizin birincisi Metin Bulut, ikincisi Sermin Balık, üçüncüsü Tolga Ağar, dördüncüsü Zülfü Demirbağ, beşincisi Şahin Şerifoğulları şeklinde yüksek seçim kurumuna verilmiş oldu. Hayırlı bir süreç olmasını diliyorum. Temsil edecek olan vekillerimize başarılar diliyorum. Yarından itibaren sahaya iniyoruz. Bu seçim kararından itibaren sahadaydık. Bugün vekil adaylığı açıklamasına saatler kala sahaya inerek vatandaşların nabzını tutmak istedik. Ziyaretlerimiz oldu. Gördüğümüz şu. Elazığ AK Parti’ye çok büyük destek veriyor. Bu rekor sayılacak düzeyde. Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Devlet başkanı yapacağız. Bugün itibari ile de hemen sahaya inerek 24 saat esaslı çalışacağız” dedi.

“ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ”

“Bir aylık programımızı hazırladık. 22 ve 23 Mayıs’ta Elazığ’da adaylarımız olacak” diyen Başkan Gürgöze konuşmasına şöyle devam etti: “Aday tanıtım toplantısında tanıtacağız. Onu yaptıktan sonra a 24 Haziran’a kadar sabahın erken saatlerinde değil ramazan olmasından dolayı öğlen namazından sonra çalışmalara başlıyoruz. İftar ve sahur arasında da çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek en iyi neticeyi alacağız. Sizlerde sürekli yanımızda oldunuz. Elazığ’ın en ücra noktasında yayın yaptığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Kısa sürecek ama çok yoğunlaştırmış bir program ile bu süreci sonuçlandıracağız. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”