AK Parti’de adaylarının açıklanmasının ardından seçim hazırlıkları devam ediyor…

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Akçakiraz Belediye Başkan Adayı ve Aday Adayları ile toplantı düzenledi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantıya Akçakiraz Belde Başkanı Mehmet Kama, Akçakiraz Belediye Başkanı ve Adayı Sabahattin Kaya, Belediye Başkan Aday Adayları Osman Canbay ve İbrahim Ormanoğlu katıldı.

GÜRGÖZE: AKÇAKİRAZ’DA ÖRNEK BİR BİRLİKTELİK VAR

Akçakiraz’ın AK Parti’ye her zaman en güçlü desteği veren beldelerden biri olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “31 Mart yerel seçim çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe ve beldelerimizde seçimleri kazanmak kadar birlik ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeyi de önemsiyoruz. Önceki gün Yurtbaşı beldemizde belediye başkan adayımız ve aday adaylarımız ile bir toplantı düzenlemiştik. Bugün de Akçakiraz Beldemizin Belediye Başkan adayı ve aday adayları ile oldukça verimli geçen bir toplantı düzenledik. Akçakiraz beldesinde teşkilatımız, belediye başkan adayımız ve aday adaylarımız arasında birlik ve kardeşlik bağlarının güçlü olmasından mutluluk duyduk. Akçakiraz’da örnek bir birliktelik var” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BİZLER NEFSİMİZİN DEĞİL BU KUTLU DAVANIN BAŞARISI İÇİN MÜCADELE ETMEKTEYİZ

AK Parti İl Başkanı Gürgöze, genel merkezimiz tarafından belirlenen belediye başkan adaylarımızın  yanında dava şuuruyla birleşen, kardeşlik hukukunun gereği olarak çalışmalara destek olan aday adaylarımızın  bu anlamlı tavrının unutulmayacağına dikkat çekerek, “AK Parti bir siyasi parti olmasının yanında aynı zamanda kutlu bir dava hareketidir. Bizler nefsimizin değil bu kutlu davanın başarısı için mücadele etmekteyiz. Çünkü bu dava millettin davası, ülkemizin bekasının davasıdır. Bizler aday adaylarımızın da kişisel bir beklenti içerisinde olmaktan ziyade Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadakati ve AK Parti aidiyeti çerçevesinde hareket etmelerinden mutluluk duymaktayız. Diğer ilçe ve beldelerimizde olduğu gibi Akçakiraz Beldesinde de adayımız ve aday adaylarımız arasında güçlü bir kardeşlik ve birlik bağı vardır. Akçakiraz Belde Başkanımız Mehmet Kama’ya, Akçakiraz Belediye Başkanımız ve Adayımız Sabahattin Kaya’ya, Belediye Başkan Aday Adaylarımız Osman Canbay ve İbrahim Ormanoğlu’na gösterdikleri birlik, beraberlik, kardeşlik örneği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.