Gürgöze, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, basın mensupları ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Gürgöze’nin yerel gündeminde partisinin çalışmaları vardı. Ülke gündeminde ise Zeytin Dalı Harekâtı yer aldı. Gürgöze, “Terör örgütlerinin bilmesi gereken bir husus var. Türkiye artık eski Türkiye değil” dedi.

Gürgöze, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, yerel gündeme değindi.

Başkan Gürgöze yaptığı açıklamada, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor, bu zor zamanlarda bizlere ak partiye daha çok halkıyla iç içe olmak düşüyor” dedi.

“BİZ SEÇİM DÖNEMİNDE SAHA YA İNEN, SEÇİM BİTİNCE SAHADAN ÇEKİLEN BİR PARTİ DEĞİLİZ”

Başkan Gürgöze yaptığı konuşmada, “Partimizin çalışmaları arasında ana başlıklar olarak ifade etmek istediğim hususlar var. Hafta sonları milletvekillerimizin ilçelerde halkımızla buluşması için programlar yapmaktayız. Bundan sonra bunlar devam edecek. Biz il başkanlığı olarak teşkilat mensubu arkadaşlarımız, partimizin her kademesinde görev alan tüm kardeşlerimiz halkımızla iç içeyiz. Biz sadece seçim döneminde saha ya inen seçim bitince sahadan çekilen, parti binalarına oturup halkla arasına mesafe koyan bir siyasi anlayışa sahip olmadığımızı her vesile ile göstermiş oluyoruz. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Bu zor zamanlarda bizlere, AK Partiye düşen çok daha çalışmak. Halkıyla iç içe olmak” diye konuştu.   

Gürgöze’nin, ülke gündeminde ise Zeytin Dalı Harekâtında görev alan kahramanlarımız vardı.

“TÜRKİYE KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMUŞTUR. TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL”

Gürgöze, “Terör örgütlerinin bilmesi gereken bir husus var” dedi ve konuşmasına şöyle devam etti: “Afrin operasyonu eğer yapmamış olsaydık, bugün bizim 900 küsur kilometrelik sınırımızda terör örgütlerinin yuvalandığı ve ülkemiz insanlarının huzur ve barış içerisinde yaşanamayacağı bir duruma gelecekti. Maalesef stratejik ortak dediğimiz ve bu yönde birlikte çok çeşitli arenalarda çalıştığımız ülkelerinde teröre çok açık, net bir şekilde destek verdiklerine hep birlikte uzun süredir şahitlik ediyoruz. Artık bütün terör örgütleri ve onları destekleyen batılı güçlerin bilmesi gereken bir husus var. Zaten bu hususu görüyorlar hem de bilmeleri gerektiği gibi biliyorlar. Artık karşılarında eski Türkiye yok. Güçsüz bir ülke yok. Dünyada sözünün, bu coğrafyalarda atılacak her adımın karşısında güçlü bir devlet olduğunun hesabını yapmaları gerektiğini bir kez daha ordumuz, Mehmetçiğimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bunu göstermiş oldu. Gerek bu bölgelerde gerekse dünyanın başka alanlarında girişilecek operasyonlarda Türkiye gibi güçlü bir ülkenin varlığını herkes hesap etmek durumundadır. Artık Türkiye küllerinden yeniden doğmuştur. Türkiye artık eski Türkiye değil Türkiye’de herhangi bir baskı görünce şapkasını bırakıp kaçan liderler yok. Türkiye de artık Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir Türkiye konuma gelmiş bulunmaktadır. Bunu da Afrin operasyonunda bir kez daha bütün dünyaya göstermiş olduk.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

o koltuga nasılda yakişisin uazk ola dersin cumhurbaşkanı

adnan
adnan @elazığlı - 6 yıl Önce

oy vermeye devam edın mılletvekılı olsun daha cok yakısırrrrrrrr

SIRADAKİ HABER

banner137