AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze demokrasi meydanında Elazığlılara şöyle seslendi: “Ev ev gezerek hanım bacılarımızın gönüllerine girmeye çalışan hanım kardeşlerim, gece gündüz çalışan isimsiz kahramanlarımız, bu güzel şehirde yaşayan vatandaşlarımız sizleri yürekten selamlıyorum.

10 ilçemizde 552 köyünde yaşayan her vatandaşımızı saygıyla selamlıyorum. Bütün ilçeleri sayarak selamlarını iletti.

“ELAZIĞ, TÜRKİYE’DE 11. İL OLMUŞTUR”

Tüm Elazığ’ı her mahallesinde oturan kardeşlerimi selamlıyorum. Yüce rabbimize böyle zaferi nasip ettiği için hamd ediyorum. Türkiye’de Elâzığ 11. İl olmuştur. Tüm Elâzığ’da yaşayan kardeşlerimizle gurur duyuyorum. Bu zafer Elazığ’ın sizlerin tüm milletimizin zaferi. Bugün bir kez daha Elâzığ Türkiye milletimiz kazanmıştır. Bundan sonra daha tevazu sahibi olacağız. Ne başarı varsa hep haktan, sizden bildik.

“BUGÜN GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN DOĞUM GÜNÜDÜR”

Şefkatle merhametle güneş gibi olmayı kendimize şiar edindik. Bugün demokrasi tarihimizde bir milattır. Sizler bugün büyük Türkiye’nin lideri cumhurbaşkanımıza güç kuvvet verdiniz. Sizler güçlü Türkiye’ye güç verdiniz, güç kattınız. Merhum Erbakan’ın, Özal’ın hedefini rüyasını gerçek kıldınız. Sizler terör örgütlerine, vesayet örgütlerine büyük bir ders verdiniz. Tüm dünyaya bu ülkenin gerçek sahipleri bizleriz dediniz. Bugün güven ve istikrar kazanmış birlik huzur gelecek nesil milleitmz memleketimiz Türkiye kazanmıştır. Yüzyılı aşkın süredir bu milleti hor gören zihniyet kaybetmiş. Bizler kazanmışız. Darbe sevenler bugün kaybetti. Tüm hainler kaybetti. Ülkemize kibirle bakanlar kaybetmiştir. Bugün güçlü Türkiye’nin doğum günüdür.

Ayrıntılar Geliyor...