AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarını değerlendirdi.

“ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİZE ÖZELLİKLE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Gürgöze, Elazığ halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye verdikleri destekle yeniden tarih yazdığını vurgulayarak; “Elazığ, bir kez daha büyük Türkiye’nin lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır, ona güçlü bir destek vermiştir. Bu sonuçlar ile Elazığ, demokrasi tarihimizde yeni bir destan yazmıştır. Elazığlı hemşerilerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a %70.4 oranında bir destek vererek, bir kez daha sevgisini, güvenini ve muhabbetini güçlü bir şekilde ortaya koymuştur. Yine, aynı şekilde aziz hemşerilerimiz, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye ve Güçlü Elazığ” için AK Parti’ye de dört milletvekili ile güçlü bir şekilde destek vermiştir. Bu vesile ile tüm Elazığlı hemşerilerimize özellikle şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha bu şehrin bir evladı olarak Elazığ ile gurur duyduğumu ifade diyor;  Yüce Allah’a böylesi vefalı, asil bir şehrin evladı olmayı nasip ettiği için şükrediyorum. Bu seçimin kazananı hangi partiye ya da adaya oy verirsen versin tüm Elazığlılar olmuştur, Türkiye olmuştur. Bu seçimin kazananı Elazığ’da yaşayan her bir kardeşimiz olmuştur” dedi.

“HEP BİRLİKTE YENİ HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Bundan sonraki süreçte, yeni projeler ile artık Elazığ’ın şahlanış ve yükseliş dönemine girdiğini ifade eden Gürgöze, “Yeni hükümet sistemi, yenilenen kadrolar ve yenilenen hizmet aşkımızla Elazığ’ımıza daha fazla hizmet etmek, insanlarımızın daha fazla yüzünü güldürmek için hep birlikte yeni hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu seçim sürecinde Cumhur İttifakı içerisinde birlikte hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize hem ittifak çatısı altında yürüttükleri çalışmalardan hem de Cumhurbaşkanımıza verdikleri desteklerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Yine, Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Büyük Birlik Partili kardeşlerimize de verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.