AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilatı Arıcak, ve Alacakaya ilçeleri ile Üçocak, Bükardi ve Erimli beldeleri ziyaret ettiler.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Arıcak İlçesi vatandaş ve esnafıyla bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Gürgöze Arıcak İlçesinde AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.

 “BİZ ARICAK’I, ARICAK BİZİ SEVİYOR”

Açılışta konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Değerli Arıcaklı’lar biz Arıcak’ı seviyoruz Arıcak bizi seviyor. Arıcak’la bizim çok özel bir muhabbetimiz var, ayrı bir sevgimiz var Arıcak’a karşı. Aynı şekilde Arıcaklı’larında bizlere karşı muhabbeti sevgisi olduğunu biliyoruz. Biz mühendislik yaptığımız yıllarda Elazığ’da Arıcaklı’ların bütün işlerinde neredeyse ben yapardım. O muhabbetimiz 92’li yıllardan başlayarak devam ediyor ve İl Başkanı olmadan önce de Nadir abim bilir, o dönem kendisi yönetimde değildi, biz Arıcak’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Arıcak kordinatörlüğünü uzun bir süre ben yaptım. O dönemden başlamak üzere Arıcak’ta çok yakın temaslarımız devam ediyor. Sonra Nadir abimiz ile yeni yönetim oluşturduk, Nadir abiyi ve Derya Kılınç’ı Arıcaklı’ları sizleri temsil etmak üzere yönetime aldık. Sonrasında da Nadir abi Burada Arıcak İlçe Başkanımız bu hususta biraz görevi bir başka arkadaşımıza devretmek istediğini bildirdikten sonra da ilden bizim yönetim kurulu üyemiz Nadir Abimizi sizlere gönderdik. O günden bugüne kadarda Arıccak’ta hakikaten atom karınca gibi, yaşına baklmayın siz çok çalışkan her ana, her yere koşmaya çalışan bir ilçe başkanımız, Kendisinden son derece memnunuz. Son derece başarılı çalışmalar yaptığına inanıyoruz. Sizlerden gördüğümüz ilgide Nadir abiye karşı, İlçe başkanımıza karşı bunu teyit ediyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür erdiyor, yönetimine teşekkür ediyoruz. En önemliside bu desteği veren Arıcaklı’lara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gürgöze’nin daha sonraki durağı Üçocak Beldesi oldu.

“ARICAKLILAR AK PARTİYİ SEVİYOR”

Vatandaşlarla Üçocak’ta bir araya gelen Ramazan Gürgöze, “Seçime 14 günlük bir süre kala çok yoğun bir şekilde tempomuzda biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Biraz önce Arıcak’ta yapmış olduğumuz, hem parti binamızın açılışında hem de o seçim münasebetiyle geldiğimizi, vatandaşlarımıza da yaptığımız açıklamada da ifade ettiğim gibi Arıcaklı’lar Ak Parti’yi seviyor Ak Parti’de Arıcaklı’ları seviyor. Özelde de şanşımız olarak biz Arıcaklı’ları seviyoruz Arıcaklı’larda gerçekten bizi sevidiğine  her defasında şahitlik ettik. Sadece siyaseten değil, Arıcak’a karşı özel bir muhabbetimiz var, özel bir ilgimiz var. hem ilçe başkanımız hemde ilçe belediye başkanımız, belde başkanlarımız, belde belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın her kademesindeki kardeşlerimiz, arkadaşlarımızla çok yoğun bir şekilde görüşüyoruz. Problemleri sıkıntıları olunca iletiyorlar. Biz elimizden gelen her türlü gayreti sarfediyoruz” dedi.

Ramazan Gürgöze ve Teşkilatı daha sonra Yaylabaşı, Bükerdi, Erimli ve Alacakaya ziyaretlerinde bulundular.

“BU HALKA HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ONURDUR”

Alacakaya ziyareti esnasında konuşan İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Evet, bugün Arıcak ve Alacakaya ilçelerimizin seçim ziyaretini gerçekleştirdik. Sabah, öğle saatlerinde Arıcak ardından Üçocak, Bükardi, Erimli ve şimdiki şu anki durağımızda Alacakaya. Birazdan inşallah Baltaşı’ndaki iftar programına iştirak edeceğiz. Seçime 114 günlük kısa bir süre kala Ak parti Elazığ’ın en ücra noktasında hiç kimsenin girmediği, seçim çalışması ya da başka nedenle girmediği bizim 16 yıl boyunca hizmet ettiğimiz ilçelerimize beldelerimize köylerimize giderek vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Milletimiz gerçekten bugün şunu bir kez daha şahitlik ettik ki kadirşinas bir halkımız var.  Kendisine yapılan hizmeti, kendisine sunulan hizmeti hiçbir şekilde unutmayan, kendisine verilen hizmeti kat kat teşekkürle karşılık veren ve minnettar olan bir halk. Bu halka hizmet etmek,  bu halkın hizmetinde bulunmak onlarla yol yürümek hakikaten bizim için bir onurdur bir bahtiyardır” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ’YE ÇOK BÜYÜK DESTEK ÇIKACAĞINA ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

Başkan Gürgöze, “Arıcak İlçemizde önce parti binamızın açılışını gerçekleştirdik ardından Arıcak’taki tüm hemşerilerimizle bir araya geldik. Orada yaşayan, esnaf olan ve ya o anda dışarıda olan her vatandaşımızla bir araya geldik. Ardından Üçocak Beldemiz ’e gittik, Üçocak’taki sakinlerimizle bir araya geldik. Oradaki çocukların cıvıltısı, o çocukların hayata ve geleceğe dair umutları bizi bir kez daha umutlandırdı ve oradaki vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle bir araya geldikten sonra da Bükardi Beldemiz ’e gittik. Yine aynı şekilde Bükardi Beldemiz ’de  coşkulu bir şekilde Ak Parti’ye destek vereceğini ifade ediyor. Ardından da Erimli Beldesi’ne gittikten sonra da Alacakaya İlçemiz ’e önce teşkilatımıza sonra da esnaflarımızla bir araya geldik. Bugün ki gezi ve ziyaretlerimizde bir kez daha şunu gördük Elazığ’da milletimiz sabırsızlıkla 24 Haziran’da destan yazmak ve yeni rekorlar kırmak için sabırsızlıkla beklediğine şahitlik ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 90’ların üzerinde bu bölgede destek çıkacağına, Ak Parti’ye çok büyük destek çıkacağına şahitlik ediyoruz. Buda bizim çalışma azmimizi, gayretimizi perçinliyor. Milletimize hizmet etmeyi, arzumuzu daha da iştiyaklı hale getiriyor” diye konuştu.

Ardından çalışmalar Baltaşı köyünde iftar programı ile son buldu.