İl Başkanı Gürgöze’nin referandum durağı, Olgunlar ve Sürsürü Mahalleleri oldu. Cuma namazını Sürsürü mahallesinde kılan Gürgöze cami cemaatle tokalaştı. Sonrasında esnafa ziyaretler gerçekleştirerek, sohbet etti.

Esnaf ziyaretleri sırasında bir kahvehaneye giren Gürgöze, referandumdaki kararı hayır olan bir vatandaşa yeni sistemi anlattı ve ikna etmeye çalıştı.

Sonrasında birçok farklı esnafı ziyaret eden Gürgöze, “Bizler Ak Parti il teşkilatı olarak faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu davaya gönül vermiş insanların hepsi çalışmalarını dört bir yandan sürdürüyor. Gezdiğimiz yerlerde vatandaşımızın bu hususta özellikle halk oylaması sürecinde son zamanlarda Elazığ’da önemli hiçbir sorun yoktu. Ancak son zamanlarda gördüğümüz Elazığ’da çok yoğun bir ilgi ve talep var. Vatandaşlarımız yapılacak olan bu değişikliğin ülkemize neler getireceği konusunda son derece duyarlı ve bu değişikliğin gerekli olduğunu düşünüyor. Tabi biz hep en başından beri söylüyoruz” dedi.

Hayırcı Cephelere Seslendi

Hayırcı cephelere seslenen Ramazan Gürgöze, “Batılılar niçin hayır diyor? PKK’lılar niçin hayır diyor? FETÖ’cüler niçin hayır diyor? Şunu da net bir şekilde ifade ediyoruz. İster evet oyu kullansın, ister hayır oyu kullansın bu ülkenin vatandaşının ortaya koyacağı irade bizim için tartışmasız kabul edilir ve o doğrultuda siyasetimize devam ederiz. Tüm seçmenlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Seçmenler neden evet dediklerini neden hayır dediklerini ifade ediyorlar. 16 Nisan’da sandık başına giden vatandaşlarımız bu seçimin ülkelerinin geleceğini ilgilendirdiğini bilerek oy vermelerini istiyoruz” diyerek kalan süre içerinde de daha bir çok vatandaşla görüşeceklerini bildirdi.