Gürsel Erol AK Parti SKM’yi Ziyaret Etti

CHP Elazığ 1. sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol, AK Parti seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Görüşmede; birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajı verildi.

Gürsel Erol AK Parti SKM’yi Ziyaret Etti

24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Gürsel Erol, AK parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Gürsel Erol ve beraberindekiler, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Başkan yardımcısı İbrahim Şerbet ve partililer tarafından karşılandı.

“RANDEVULARINI BÜYÜK MEMNUNİYETLE KARŞILADIK”

Siyasi partilerin halka hizmet aracı olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Tabi Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayını önceden belirledi ve Sayın Gürsel Erol’u aday yapacağını ilan ettiler. Değerli vekil bu hususta seçim çalışmalarını Elazığ’da başlatmış bulunmakta. Bizden de bu konuda randevu talep ettiklerinde büyük bir memnuniyetler kendilerini Seçim Koordinasyon Merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade ettik. Siyasi partiler kendi programlarıyla, kendi vatandaşına, halkına, ülkesine hizmet etmeyi hangi usul ve yöntemlerle yapacaklarını halkın huzuruna çıkarlar. Özellikle seçim dönemlerinde. Bu dönemde şu andaki yaşadığımız zaman ve ortam da o dönem. Tabi Siyasi partiler hem bizimi iktidar partisi olarak bizler hem muhalefet partileri ve diğer siyasi partiler vatandaşa neyi gördüklerini, nasıl bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını, taahhütlerini, vaatlerini seçmene ifade ederler” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ HOŞ GÖRÜ KÜLTÜRÜNÜN OLDUĞU BİR YER”

Elazığ’daki siyasi partilerin diyaloglarının olmasının önemine değinen Gürgöze, ““Seçmende takdirini elbette kullanır. Takdir yetkisi vatandaşta, seçmende. Seçmen hangi siyasi partiyi ya da hangi Cumhurbaşkanı adayını takdir ederse, hangi Cumhurbaşkanına siyasi partiye destek verirse elbette bundan sonraki süreçte 5 yıllığına o ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmet etmiş olacaktır. Elazığ hoş görünün ve hoş görü kültürünün yaygın olduğu, başka siyasi parti mensuplarına yada başka siyasi düşüncelere sahip olan insanların dahil çok rahatlıkla birbirleriyle anlaşıp, oturup konuşabildiği, konuşması gerektiği ve bunu başara bilen illerden bir tanesidir. Tekrar bu süreçte değeli vekile başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SAYIN BAŞKANA NEZAKETİNDEN DOLAY TEŞEKKÜR EDİYORUM”

CHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Gürsel Erol, “Ben Tunceli’den Elazığ’a görevlendirilirken parti binamıza geldik. Bu iki gün içerisinde seçim çalışmalarımız, kampanyamız ile ilgili gerekli değerlendirmeleri yaptık. Bugün de bütün siyasi partilerimizden randevu isteyerek kendilerini hem ziyaret edip, hem 24 Haziran seçimleriyle ilgili başarı dileklerimi, seçim kampanyalarımızın hepimizin adına başarıyla geçmesini, bütün aday arkadaşlarımıza başarı dileklerimi iletmek için randevu aldım, görüştüm. Bugünde AK Parti İl Koordinasyon merkezindeyiz. Sayın Başkana nezaketinden dolay teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOĞU ZAMAN BİLGİ PAYLAŞIMI YAPARAK OLMASI LAZIM”

Erol, “Keşke Elazığ’daki siyasetteki bu hoşgörünün, iyi niyetinin, karşılıklı uzlaşmanın ve bu iyi niyet kültürünün bütün illere yansıyarak; gerilim siyasetinden, karşıtlık siyasetinden ve insanları rahatsız edecek üsluptan uzak durup biraz daha kendi farklılıklarımızı anlatarak birbirimizi kötüleyerek, sen yanlış yaptın kötü olduk demek yerine kendi farklılıklarımızı anlatarak siyaset yapma ortamı sağlayabilsek ki siyasetin var oluş nedeni de bence budur. Elazığ’da başarılı bir kampanya yürüteceğimize ve bu kampanyaya yalnızca kendi adımıza değil, bütün siyasi, partilerin nezaket kuralları içerisinde birbirimize destek olarak, çoğu zaman bilgi paylaşımı yaparak olması lazım. Çünkü hepimizin ort ak duyuları, siyasi partilerin var oluş nedeni ülkenin sorunlarını çözmek, seçim bölgesindeki insanların yaşamla ilgili sorunlarını, kaygılarını gidermek. Bu hepimizin ortak niyeti” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137