Gürsel Erol'dan Savunma Yapması İstendi

CHP TBMM Grup Disiplin Kurulu gerçekleşti. Gerçekleştirilen toplantıda Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hakkında ‘Yetkili organ kararlarına aykırı davranmak’ fiilleri nedeniyle tedbirli olarak ‘Gruptan kesin çıkarma cezası’ ile cezalandırılmalarını öngören Grup Yönetim Kurulu kararları” görüşüldü.

Gürsel Erol'dan Savunma Yapması İstendi

CHP TBMM Grup Disiplin Kurulu Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş başkanlığında toplandı.

Toplantıda, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz hakkında ‘Yetkili organ kararlarına aykırı davranmak’, ‘Partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak’ ve ‘Partinin temel ilkelerine aykırı siyasal çalışmalara ve eylemlere katkıda bulunmak’, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hakkında ‘Yetkili organ kararlarına aykırı davranmak’ fiilleri nedeniyle tedbirli olarak ‘Gruptan kesin çıkarma cezası’ ile cezalandırılmalarını öngören Grup Yönetim Kurulu kararlarını görüştüğü belirtildi.

Toplantıda iki milletvekiline; tedbir kararına 3 gün içinde itiraz edebilecekleri, yazılı savunmalarını 7 gün içinde iletmeleri ve istemeleri halinde sözlü savunma yapılabileceklerine ilişkin yazı yazılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serdümen
serdümen - 5 yıl Önce

bir tane vekilimiz var yedirmeyiz, Elazığ arkanda sayın vekilim...

SIRADAKİ HABER

banner137