Gürsel Erol: “Harput’un Erenleri Aşkına Sizden Rica Ediyorum Evinizde Oturun”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, koronavirüsle ilgili Elazığlılara çağrıda bulundu. Milletvekili Erol, “Sokaklar da gezerek bana bir şey olmaz demeyin. Bu virüs bir anda yüzlerce kişiye binlerce kişiye bulaştırma riski var bu riski almayın” dedi.

Gürsel Erol: “Harput’un Erenleri Aşkına Sizden Rica Ediyorum Evinizde Oturun”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabı üzerinden Elazığlı vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulundu.

“KENDİMİZİ İZOLE ETMELİYİZ”

Milletvekili Gürsel Erol, “Bundan öncede koronavirüsü ile ilgili bir çağrı yapmıştım bu çağrımı yenilemek istiyorum. Elazığlıların mert, yürekli dürüst olduklarını biliyorum. Düşmanlarına karşı her zaman açık yüreklilikle direnen toplum yapısına ve anlayışına sahipsiniz. Ama bu sefer karşımızdaki düşmanlarımız belli değil nereden geleceği de belli değil. Bütün dünyayı tedirgin eden, bütün dünya insanlarını tehdit eden bu virüse karşı hepimizin çok daha duyarlı olması lazım ve bu virüse karşı hepimizin ailelerini koruması için insanlarımızı korumak için hemşerilerimizi korumak için önce kendimizi izole etmeliyiz” dedi.

“HARPUT’UN ERENLERİ AŞKINA SİZDEN RİCA EDİYORUM EVİNİZDE OTURUN”

Sokaklarda gezilmemesi gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Gürsel Erol, “Sokaklar da gezerek bana bir şey olmaz demeyin. Bu virüs bir anda yüzlerce kişiye binlerce kişiye bulaştırma riski var bu riski almayın. Hem kendi hayatınız için hem aileniz için hem komşularınız için hem akrabalarınız için hem hemşerileriniz için bu riski almayın Allah aşkına sizden rica ediyorum Harput’un erenleri aşkına sizden rica ediyorum babalar adına sizlere rica ediyorum lütfen evinizde oturun dışarıya çıkmayın bana bir şey olmaz demeyin. Size bir şey olduktan sonra iş işten geçecek etrafınızda dokunduğunuz selam verdiğiniz herkese bir şey olacak bu riski almayın lütfen valiliğin ve sağlık bakanlığının duyurularına ikazlarına uyun hep birlikte sağlıklı günlere birlikte kavuşmak için hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137