Gürsel Erol’a Mecliste Yeni Görev

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Meclis Genel Kurulunda oylanarak içişleri komisyonu üyesi seçildi.

Gürsel Erol’a Mecliste Yeni Görev

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde geçtiğimiz hafta başlayan yeni yasama yılı sonrasında komisyonlar da belirlenmeye başladı.


Buna göre geçtiğimiz ay gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı sonucunda önemli bir oy oranına ulaşarak adını parti meclisine yazdırmayı başaran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bu kez de İçişleri Komisyonu’na seçildi

Dün toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Genel Kurulu’nda Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’nun önerisi ile İçişleri Komisyonu’na seçilen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, böylelikle bir görev daha üstlenmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun vekilim yakışır

madem
madem - 3 yıl Önce

hayırlı olsun yanındayız vekilim

Ahmet.koroglu
Ahmet.koroglu - 3 yıl Önce

Hayirli olsun vekilim

Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Gakko rumuzlu vatandaş, gerek hitabet tarzından gerekse bakış açından belli ki sen Elazı'lı da olamazsın Gakko da olamazsın...

Gakko
Gakko @Kenan - 3 yıl Önce

Zorunamı gitti Kenan efendi yalanmı. Hem birde benim Elazığ'lı yada Gakkoluğumu sorgulamak senin haddine değil. Haddini bil. Bu topraklar vatanına ve milletine bağlı evlatlar yetiştirmiştir. Birilerini savunacağın zaman önce kim olduğunu araştır. Ondan sonra bana cevap ver.

Elin Herifi
Elin Herifi - 3 yıl Önce

İdeolojiden, siyasi görüşten bağımsız olarak Allah çalışana emek verene karşılığını veriyor. Yolun açık olsun sayın vekilim.

Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

hayırlı olsun yakışırr size vallaa...elazığ gür sesi gürsel erol...
GÜR dür sesi
SEL olur meclisi
ER'idir sözünün
OL her daim bizim sesimiz..

Cezmi
Cezmi - 3 yıl Önce

Elazığ dan çifte Zülfünün yerine Yavuz Temizer ve Oğuzhan Demir meclise gitseydi keşke

Elazığlı
Elazığlı - 3 yıl Önce

Buda lideri gibi yalan söylemeye başlamış. Dün diyordu Elazığ %75 hibe tohum desteğinden faydalanamadı. Yalan hepimizde faydalandık ben aldım Tarım İl Müdürlüğü vasıtası ile. Ama gel görki milletimiz kör olmuş bu yalancının anlattıklarına inanmaya başlamış. Sorun buna maaşının yarısını burs veriyorduya kimliğinde ELAZIĞ yazan kaç öğrenci var.Kimlere burs verdiği belli bizide sizide oy uğruna kandırıyor bu adam inanmayın buna. UYAN ELAZIĞ UYAN bizim bizden başka sevenimiz yok. Bu adama daha ne kadar inanacaksınız.

İlçe
İlçe @Elazığlı - 3 yıl Önce

Doğru söylüyor bizde ilçe olarak fiğ ve yemlik bezelye tohumu aldık %75 hibeli. Bende artık bu adamın dediklerine inanmıyorum. Çünkü araştırmadan yalan söylemeye başlamış.


SIRADAKİ HABER

banner137